Győri Civil Szövetség


. A Gyõri Civil Szövetség olyan egyesületi formában mûködõ társadalmi szervezet, melynek célja: azon civil szervezetek és állampolgárok tömörítése, melyek fõ feladatuknak tekintik a tagságuk egyéni céljainak megvalósulásán túl, a helyi önkormányzat támogatását, célkitûzéseinek megvalósítását, Gyõr város és vonzáskörzete fejlõdése és lakosainak jobb életkörülményei érdekében. Biztosítani kívánja a tagszervezetei és az önkormányzat közötti kapcsolatok megerõsítését, elmélyítését. Segíteni kívánja az önkormányzati munkabizottságok munkáját azon keresztül is, hogy a civil szféra javaslatait, véleményét közvetlenül biztosítani tudja részükre. Fontos feladata, az együttmûködés keretén belül egymás jobb megismerése, a tapasztalatok, munkamódszerek átadása. Figyelemmel kíséri a régió fejlõdését, és eszközeivel igyekszik azt segíteni. Együtt kíván mûködni a megyében és a Nyugat-Magyarországi régióban mindazon civil szervezetekkel, melyeknek célkitûzései megfelelnek ezen elveknek. A határokon átnyúló együttmûködés révén hozzá kíván járulni a határon túli magyarság kulturális életének fejlõdéséhez, gazdagításához.Céljai megvalósítása érdekében igényli a szervezeten kívüli polgárok, értelmiségiek és más szakemberek közremûködését, igyekszik õket tevékenységébe bevonni.

Adószám:
18981623-1-08

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Győri Civil Szövetség

Szervezet adószáma:
18981623-1-08

Honlap:
http://nincs

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
96618806

A szervezet címe:
9084 Győrság Vörösmarty utca 35.

Tevékenységi kör:
Rászorult csoportok támogatása

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.