Győr-Moson-Sopron Megyei Társadalmi Egyesülések Szövetsége


Azon helyi civil szervezetek tömörítése, melyek fő feladatuknak tekintik a tagságuk egyéni céljainak megvalósulásán túl, a helyi önkormányzat támogatását, célkitűzéseinek megvalósítását, a megye fejlődése és lakosainak jobb életkörülményei érdekében. Biztosítani kívánja a tagszervezetei és az önkormányzat közötti kapcsolatok megerősítését, elmélyítését. Segíteni kívánja az önkormányzati munkabizottságok munkáját azon keresztül is, hogy a civil szféra javaslatait, véleményét közvetlenül biztosítani tudja részükre. Fontos feladata, az együttműködés keretén belül egymás jobb megismerése, a tapasztalatok, munkamódszerek átadása.Szorgalmazza az állami kötelezettségek megvalósítását, az érdekképviselet és az érdekérvényesülés lehetőségeit az állam, az önkormányzatok és a lakosság jogainak és kötelezettségeinek kölcsönös érvényesülését, a demokratikus, a polgári fejlődés vonalán. Kiemelt feladatának tekinti a civil szféra megerősítését, fórumot biztosítani a tagság eszmecseréjéhez, szakmai és közéleti vitáihoz, és ezzel is elősegíteni a helyi társadalmi közélet és művelődéspolitika alakítását.

Adószám:
18538098-1-08

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Győr-Moson-Sopron Megyei Társadalmi Egyesülések Szövetsége

Szervezet adószáma:
18538098-1-08

Honlap:
http://www.tesz-gyor.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36-96-618-805

A szervezet címe:
9021 Győr, Arany János út 28-32.

Tevékenységi kör:
Emberi jogok védelme


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.