Győr Gyárvárosi Baba-Mama Egyesület

Ha anyának jó, az egész családnak jó!

Az egyesületünk célja a baba fejlesztése, a családok összetartásának segítése, az anyukák kizökkentése a négy fal közül. A friss családok eligazodásának segítése az új helyzetekben.

Adószám:
19225658-1-08

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Győr Gyárvárosi Baba-Mama Egyesület

Szervezet adószáma:
19225658-1-08

Honlap:
http://www.gyoribaba.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/gyoribaba

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11737007-23725065-________

A szervezet telefonszáma:
+36 302990427

A szervezet címe:
9027 Győr, Szeszgyár utca 7. fszt 2.

Tevékenységi kör:
Szabadidõs és rétegszervezetek, klubok

Tevékenység leírása:
Egyesületünk folyamatosan programokat szervez, amivel igyekszünk a családok segítségére lenni. Babák zenei, mozgás és szociális fejlődését ösztönözzük. Programjaink általában ingyenesek, így nehéz anyagi körülmények között élő családok sem maradnak ki. Hiszen minden babának és családnak fontos a megfelelő körülményeket biztosítani a fejlődésre.

Mire gyűjt:
Arra, hogy az idei évben is össze tudjunk foglalni minden családtervezéssel, várandóssággal, szüléssel, gyermekágyas időszakkal és gyermekneveléssel kapcsolatos foglalkozást és fejlesztést. Hogy idén is hiteles információkkal láthassuk el a családokat. Hogy idén is segítséget nyújthassunk hátrányos helyzetű gyermekeknek.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.