Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítvány

Kelts életre egy álmot

Alapítványunk célja,hogy minden olyan kisgyermeknek és édesanyának ,akik pszichésen, fizikálisan vagy szociálisan védelemre szorulnak és valamilyen családi nehézség vagy krízis miatt, anyaotthonokban kapnak elhelyezést, az intézményben eltöltött idő alatt, az életkörülményeket javítsuk. Ez a segítség nagymértékben hozzájárul ahhoz,hogy az anyaotthonokban eltöltött idő után,az anyukák és gyermekeik,megnyugodva ,erőt gyűjtve, életüket újratervezve kezdhessenek új életet.

Adószám:
18598377-1-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítvány

Szervezet adószáma:
18598377-1-06

Honlap:
https://www.azanyaotthon.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/azanyaotthon

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-98093124

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 306563997

A szervezet címe:
6725 Szeged, Faragó utca 20.

Tevékenységi kör:
Családi problémák kezelése

Tevékenység leírása:
Az anyaotthonokban élő kisgyermekek és édesanyák életében,sajnos sok olyan dolog van, ami számukra ,saját erőből szinte elérhetetlen,( egy új iskolatáska egy gyermekszínházi előadás,vagy egy közösségi mozi élmény és még sorolhatnánk) , közös összefogással bebizonyíthatjuk ,hogy egy minden nehézséget átélt kisgyermeknek,hogy ők is bátran álmodhat,mert az álmaikat támogatjuk és nagyon sokan mellettük állunk ,hogy ezáltal az ő életük is reményteljesebb lehessen.

Mire gyűjt:
Olyan tárgyakra és közösségi programokra gyűjtünk,amelyek tartós élményt nyújtanak az anyaotthonokban élő kisgyermekeknek és édesanyáknak.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.