Gyermek Habilitációs Alapítvány

Senki nem olyan szegény, hogy segíteni ne tudjon.

A fogyatékossággal élő emberek - valamilyen született, vagy később keletkezett maradandó szellemi vagy fizikai károsodással élő értelmi-, mozgás-, halmozottan sérültek - gyermekek és felnőttek habilitációjának, társadalomba való beilleszkedésének megoldása. Intézmény működtetése.

Adószám:
18117981-1-43

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Gyermek Habilitációs Alapítvány

Szervezet adószáma:
18117981-1-43

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11719025-20001003

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-70-2199084

A szervezet címe:
1203 Budapest, Zrínyi utca 4.

Tevékenységi kör:
Járóbeteg-ellátás eszköz- és mûszerfejlesztése

Tevékenység leírása:
A fogyatékossággal élő emberek - valamilyen született, vagy később keletkezett maradandó szellemi vagy fizikai károsodással élő értelmi-, mozgás-, halmozottan sérültek - gyermekek és felnőttek habilitációjának, társadalomba való beilleszkedésének, egyéni képességének megfelelő fejlődésének elősegítése A fogyatékossággal élő emberek - valamilyen született, vagy később keletkezett maradandó szellemi vagy fizikai károsodással élő értelmi-, mozgás-, halmozottan sérültek - gyermekek és felnőttek habilitációjának, társadalomba való beilleszkedésének, egyéni képességének megfelelő fejlődésének elősegítése

Mire gyűjt:

A fogyatékossággal élő emberek - valamilyen született, vagy később keletkezett maradandó szellemi vagy fizikai károsodással élő értelmi-, mozgás-, halmozottan sérültek - gyermekek és felnőttek habilitációjának, társadalomba való beilleszkedésének, egyéni képességének megfelelő fejlődésének elősegítése, kiskorú gyermekek táplálékkal, ruházattal és eszközökkel történő ellátása. Intézmények létrehozása, működtetése több régióban, szakképzett munkatársakkal.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.