Gospel Worker 2014 Keresztény Alapítvány

Helyi adományból helyben szolgálunk!

Minél több helyre eljuttatni az alapvető keresztény értékeket. A szociális munkán , adományok osztásán felül képviseljük az egészséges életvitelt, az erkölcs, a családvédelem, fontosságát. Rászorulók támogatása, segélyezés szervezése. Kiemelten fontos számunkra a megelőzés, hiszen sokkal több ember áll az elszegényedéshez közel, mint akik már szenvednek és nélkülöznek.

Adószám:
18727865-1-07

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Gospel Worker 2014 Keresztény Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Gospel Worker 2014 Keresztény Alapítvány

Szervezet adószáma:
18727865-1-07

Honlap:
http://www.gospelworker2014.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/gospelworker2014

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLhYnZW0uyf0lHz2ki8n525HvxwR9PxNS4

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000073-33950013

Közhasznú jogállás:
nem

A szervezet telefonszáma:
+36703228617

A szervezet címe:
8000 Székesfehérvár Prohászka Ottokár út 55. 1 4.

Tevékenységi kör:
Általános és egyéb szociális ellátás, szolgáltatás

Tevékenység leírása:

Élelmiszer adományokat osztunk Székesfehérváron és vonzáskörzetében, valamint Kisbéren és környékén. Pékterméket adunk át hátrányos helyzetű családoknak, hajléktalanoknak.Ruha és háztartási eszközadományokkal támogatjuk a szegényeket. 2016.-ban 6 Millió Ft értékben osztottunk szét élelmiszert. Támogattuk a Krízis kezelő központot, a Nők átmeneti szállását. Gyermektáborban és sérült emberek nyári táborában biztosítottuk az élelmiszert, A Székesfehérvári Heti Betevő programot segítjük pékárúval, A Fehérvári Bike Maffia szociális munkáját támogatjuk élelmiszer csomaggal.Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kiemelten fontos számunkra a megelőzés. ezért youtube-ra feltöltött videók, ingyenes kiadványok, internetes marketing módszerek igéybe vételével keressük meg azokat az embereket, akik nem találhatók a szociális hálóban. Így nem csak a közvetlen kapcsolattal rendelkező néhány száz családnak tudunk segíteni, hanem több ezer, akár tíz ezer embert is elérhetünk, segítve, tanácsot adva, lélekben támogatva.

Mire gyűjt:

A rendszeres élemiszer adományozás mellett kiemelten fontos számunkra a megelőzés. Sokkal többen vannak az elszegényedés útján, mint akik már regisztráltak a szociális intézmények valamelyikében. Fejleszteni szeretnénk a video készítés technikai hátterét, hogy minél jobb minéségű video anyagokkal tudjuk megszólítani azokat az embereket, akik bezárkóznak, és TV,valamint az  internet előtt töltik az idejüket. Magukba zárkózva, depresszióba süllyedve, reményt vesztve. Nehezen dolgozzák fel a magányt, az elszegényedést, a köztük és a felgyorsult világ között tátongó egyre nagyobb szakadékot. Szükségünk van nagy felbontású videokamerára, profi megvilágításra, extra érzékeny mikrofonra. Jogtiszta videoszerkesztő programmal szeretnénk magasabb szakmai szinten képviselni azokat az értékeket, hasznos tanácsokat, segítő információkat, hogy az üzenet valóban célba érjen.

 

https://sites.google.com/site/gospelworker2014/

Szociális
Bankkártyás
adománygyűjtés

Hittel, szeretettel. Kenyeret teszünk az asztalra.

Gospel Worker 2014 Keresztény Alapítvány

Székesfehérváron kezdtük a szolgálatunkat 2016-ban, az első hat hónapban több mint 6 millió Ft értékben osztottunk pékárút. A Te segítségeddel tovább tudjuk végezni a munkánkat.


Adománygyűjtés indult: 2018.03.07.
Összeg: 163.800 Ft
Támogatók száma: 18
Érdekel
Szociális
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Támogasd a hátrányos helyzetű családokat

Gospel Worker 2014 Keresztény Alapítvány

A Gospel Worker 2014 Keresztény Alapítvány Székesfehérváron kezdte meg a szolgálatát, de szeretnénk minél több helyre eljuttatni az élelmiszer adományainkat. Ezt a Te segítségeddel megtehetjük


Lezárult:
2018-05-30.
Adószám:
18727865-1-07
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.