Golestan Kulturális Egyesület

Golestan a Szívek Virágoskertje

A Golestan Kulturális Egyesület küldetése a perzsa és a magyar kultúra ápolása, kereszt kulturális misszió, melynek megvalósításához elsődleges eszköz a Golestan Együttes, melynek fellépéseinek, hazai és külföldi útjainak támogatása a fő cél. Olyan világzenei/népzenei rendezvények, koncertek, fesztiválok megszervezése és lebonyolítása, melyek lehetőséget nyújtanak a Golestan Együttesen túl más hazai és külföldi fellépők számára, hogy megismertessék a hazai közönséggel népük kultúráját, hagyományaikat, zenei örökségüket. Az Egyesület célja elérése érdekében hang és képrögzítés formájában koncertjeiről, valamint stúdióban bemutatkozó anyagot készít és terjeszt, valamint kiadványok szerkesztésével, könyvkiadással, ajándéktárgyak készítésével támogatja a kulturális misszió céljait.

Adószám:
18518203-1-02

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Golestan Kulturális Egyesület

Szervezet rövid neve:
Golestan Kulturális Egyesület

Szervezet adószáma:
18518203-1-02

Honlap:
http://www.golestan.info

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/GolestanBand/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/GolestanClips

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10102440-41304400-01004001

A szervezet telefonszáma:
+36 309698575

A szervezet címe:
7634 Pécs, Zsongorkő utca 7/a.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Tevékenység leírása:
Az achom/iráni kultúra megismertetése céljából fotókiállítások, képzőművészeti kiállítások, zenei, kulturális és nyelvi workshopok, ismeretterjesztő előadások szervezése, lebonyolítása, s ezek támogatása hazánkban és külföldön (útiköltség, szállás, tiszteletdíj, technikai eszközök, egyéb járulékos költségek biztosítása), valamint a magyar nép kultúrájának megkedveltetése céljából hasonló rendezvények szervezése, támogatása külföldön és belföldön.

Mire gyűjt:
A Golestan Kulturális Egyesület az általa szervezett koncertek kiállítások megszervezésének anyagi támogatására gyűjt adományokat


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.