Gláser Jakab Emlékalapítány


A 2010-ben létrehozott Gláser Jakab Emlékalapítvány a józsefvárosi Teleki Téri Imaház közösségének non-profit szervezete. Az alapítvány névadója Gláser Jakab (közismert becenevén: Juci bácsi), aki az imaház lelke és motorja volt. Nélküle ez, az országban egyedülálló módon máig működő zsidó lakásimaház évtizedekkel ezelőtt bezárt volna.

Adószám:
18039355-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Gláser Jakab Emlékalapítány

Szervezet rövid neve:
Teleki téri imaház

Szervezet adószáma:
18039355-1-42

Honlap:
http://gjea.eu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/glaserjakabemlekalapitvany/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCWBubO5ZJK6IHQ_X3HGVcIg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10400126-50515355-56491013

A szervezet telefonszáma:
+36 708663464

A szervezet címe:
1082 Budapest, Práter utca 23. II 13.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
Az alapítvány életre hívásának fő céljai az imaház és a közösségi élet szponzorációja, a vallás gyakorlásának támogatása és a hagyományőrzés, illetve a környék zsidó életének történeti-szociológiai kutatása. Interaktív ismeretterjesztéssel, oktatással és dokumentumfilmek készítésével mutatjuk be a valaha volt sikeres együttélés történeteit ezzel járulva hozzá egy elfogadóbb, nyitottabb társadalom létrejöttéhez.

Mire gyűjt:
Légkondit a Telekire! Korelnökünk a 85 éves örök vagány Reisler Feri, akit sokan a Teleki Téri Mesék c. dokumentumfilmünkből ismerhetnek kezdeményezte, hogy dobjunk össze annyit, hogy az imaház férfi részébe is szerelhessünk légkondit. Ő rögtön 10000Ft felajánlássával indított.

Egyéb
Közösségi
adománygyűjtés

Légkondit a Telekire! /AC for Teleki!

Teleki téri imaház

Korelnökünk a 85 éves örök vagány Reisler Feri kezdeményezte, hogy dobjunk össze egy légkondit az imaház férfi részébe is! Our oldest member, Feri Reisler started this campaign for an AC unit in the men's part.

85% 298.000 Ft összegyűlt
350.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.