Gézengúz Alapítvány a Születési Károsultakért

TÁMOGASSA A SZÜLETÉSI KÁROSULT GYEREKEK GYÓGYULÁSÁT!

A Gézengúz Alapítványt 1990-ben hozta létre a születés körüli időszakban kialakuló vagy veleszületetten sérült csecsemők és kisgyermekek gyógyítása, rehabilitációja érdekében Dr. Schultheisz Judit. Az Alapítvány egészségügyi, pedagógiai, pszichológiai és szociális segítséget nyújt a családok részére.

Adószám:
19650823-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Gézengúz Alapítvány a Születési Károsultakért

Szervezet rövid neve:
Gézengúz Alapítvány

Szervezet adószáma:
19650823-1-41

Honlap:
http://www.gezenguz.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/gezenguz

Youtube oldal:
http://www.youtube.com/watch?v=_Z1ad_f3Vr0

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000411-38110018

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-26-546327

A szervezet címe:
1038 Budapest, Észak 12.

Tevékenységi kör:
Közhasznú egészségügyi szolgáltatás (kht)

Tevékenység leírása:

Az Alapítvány az egészségügyi rendszerrel szorosan együttműködve, a születési sérült és a nagy számban születő koraszülöttek teljes körű ellátását biztosítja. Az alapítás óta eltelt 25 év tapasztalatai alapján kifejlesztett, egymásra épülő terápiás módszerek mellett, folyamatosan teret engedünk újabb módszereknek is melyek kiegészítő segítséget nyújthatnak. .Alapítványunk holisztikus szemlélettel többféle terápiás és fejlesztő eljárást javasol, amelyek egymásra épülve hatékonyabb terápiás eredményt biztosítanak. Szakmai teamünk összehangolt munkájának köszönhetően a különböző terápiás elemek térben és időben is egymáshoz igazodnak a gyermek diagnózisának megfelelően. Összetett ellátási modellünkben a hatékony fejlődést biztosító terápiák, fejlesztések mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre. Ebből a szempontból a koraszülöttek ellátása kiemelt terület. Szeretettel várjuk az általunk kezelt gyermekekhez egészséges társaikat, testvéreiket is. Az egészséges gyermekek integrálása a csoportos foglalkozásokba oldja a határokat az egészséges és a sajátosan fejlődő gyermekek között.A gyermekek számára olyan organikusan átgondolt központokat alakítottunk ki, ahol a családok otthon érezhetik magukat, amíg kitűnően képzett kollégáink komoly szakmai munkával segítik a gyermekek gyógyulását. A különleges belsőépítészeti megoldások, az intézményi jelleget nélkülöző barátságos, családias hangulat is segítik a gyermekeket és családjaikat, hogy a speciális terápiákon eltöltött órákat pozitív élményként, örömforrásként élhessék meg. Szakembereink évente több ezer gyermek életébe tudnak sorsdöntő változást hozni a gyógyulásuk, fejlődésük útján. Nemzetközi partnereinkkel együttműködve a tudományos munka és az oktatás is része mindennapi tevékenységünknek..

Mire gyűjt:

Az összefogás erejével szeretnénk segíteni az idegrendszeri sérült, veszélyeztetett fejlődésmenetű, koraszülött gyermekeket nevelő  családoknak, mert hisszük ,hogy Bennünk a jövő! 

Kérjük támogassa a születési károsult gyermekek gyógyulását!

 

Jogállás:
Közhasznú

Egészségügy
Telefonos
adománygyűjtés

Gézengúz Alapítvány a Születési Károsultakért - mintakampány

Gézengúz Alapítvány

Feltöltés alatt!


179 hívás, 259 sms
Érdekel
Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Gézengúz Kölcsöntár

Gézengúz Alapítvány

100% 500.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.