Gewiss Training Sportegyesület

"Csak azok fejlődnek, akik szüntelenül gyakorolnak."

A GEWISS TRAINING SE. fő célkitűzése, hogy az egyesület tagjai számára biztosítsa a szabadidő egészséges és kulturált eltöltését, a tehetséges fiatalok közösségbe szervezését, az ifjúság fizikai teljesítőképességének, edzettségének fejlesztését thai-box, cross fit, erőnléti edzések tartásával, továbbá az igazolt versenyzők bel és külföldi megmérettetéseire történő felkészítését. Egyesületünk keretei között lehetőséget biztosítunk versenyzésre thai-box és K1 szabályrendszerben. Sportegyesületünk tevékenységei között szerepel a lövészet is.

Adószám:
18911008-1-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Gewiss Training Sportegyesület

Szervezet rövid neve:
Gewiss Training SE

Szervezet adószáma:
18911008-1-09

Honlap:
https://gewisstraining.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/gewisstrainingse/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11738008-21459382-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 305945758

A szervezet címe:
4025 Debrecen, Postakert utca 8 2 204

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
Különösen fontos számunkra a gyerekek és a fiatalok fejlesztése, csoportos thai box edzéseket tartunk gyerekek számára, ahol 8 és 14 év közötti fiúkat és lányokat várunk. A gyermekek mellett a felnőtteket is várjuk csoportos és egyéni edzések keretében, mind thai-box, mind cross fit foglalkozásokon. A Muay Thai a 21. század legnépszerűbb harcművészete, alapja a nagyfokú koncentráció, kitartó gyakorlás, a sport, edzőtársak és a versenytárs tisztelete. A thai box-nak a fizikai és mentális fejlődésére gyakorolt jótékony hatása hamar érzékelhető. A rendszeres és irányított mozgással nem csak levezetni, de megelőzni is lehet a stresszt és annak kialakulását. A fiatalok nagyon tanulékonyak, a befektetett komoly munkánk hamar szemmel láthatóvá válik. A siker és a győzelem érzését megtanulják kezelni. Az életre valóságot és a győzni akarást ugyanúgy magukévá teszik, mint a különféle ütéseket, rúgásokat. Az edzések úgy épülnek fel, hogy a leendő harcosok az alaptechnikák gyakorlásával első sorban az önvédelmet sajátítják el. Fontosnak tartjuk, hogy a fiatalok biztonságban és jól érezzék magukat a foglalkozások alatt. A test edzésével, a törzs erősítésével kialakul a helyes testtartás, megelőzhető a gerincferdülés kialakulása. Az edzések váltakozó intenzitású felépítésével a sportolni vágyók túlterhelés nélkül égetik el kalóriákat. A megfelelő védőfelszerelések használatával minimalizálhatóak az esetleges sérülések. Itt a fiatalok nem a verekedést tanulják meg, sportolni tanulnak egy speciális technikai rendszerben.

Mire gyűjt:
Az egyesületünknek adományozott 1%-ból finanszírozni kívánjuk egyesületünk mindennapi működését, sportfelszerelések beszerzését, a versenyzési költségeket (nevezési díj, utazás, szállás), szakmai bemutatók tartását, tehetséggondozást. Célunk, hogy sportolóink színvonalas körülmények között prémium kategóriás sporteszközökkel, felkészült edzők szakmai segítségével a legjobb eredményeket érjék el.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.