Gerjen Jövőjéért Alapítvány


Az Alapítvány kiemelt célja a helyi identitás megerősítését szolgáló tevékenységek támogatása, a környezeti, kulturális értékek megőrzése, népszerűsítése, a település múltjának és jelenének megismerésére irányuló tudományos kutatások és ismeretterjesztő programok megvalósulásának elősegítése, továbbá minden olyan projekt, rendezvény támogatása, mely közvetve vagy közvetlenül hozzájárul a közösség és a település fejlesztéséhez.

Adószám:
18750676-1-17

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Gerjen Jövőjéért Alapítvány

Szervezet adószáma:
18750676-1-17

Honlap:
http://7134.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/gja.gerjen

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11746108-20502494-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 701976337

A szervezet címe:
7134 Gerjen, Béke tér 1.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:

A Gerjen Jövőjéért Alapítvány fő feladatai: az identitáserősítés, a közösségszervezés és a szemléletformálás. A szervezet működése során helytörténeti kutatásokat és néprajzi gyűjtéseket végez, gondozza a település írott és tárgyi emlékeit. Tájékoztató, ismeretterjesztő és népszerűsítő tevékenységével hozzájárul a helyi kulturális és természeti örökség megőrzéséhez. Részt vesz a helyi közösségek erősítésében, a település társadalmi erőforrásainak feltárásában és azok hasznosításában. Céljai megvalósításának érdekében szervez és támogat a kultúra és a közművelődés területével érintkező egyéb – a szociális segítségnyújtással, az esélyegyenlőség elősegítésével, a környezet- és természetvédelemmel, a településfejlesztéssel, az oktatással és az ifjúságüggyel kapcsolatos – akciókat, szemléletformáló programokat is.

Kultúra
Egyszázalékos
adománygyűjtés

A századik százalék

Gerjen Jövőjéért Alapítvány

Kérjük támogassa a Gerjen Jövőjéért Alapítványt személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával!


Határidő:
2024-05-20
Adószám:
18750676-1-17
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.