Geothink Tudományos Egyesület


Az Egyesület széleskörû tudományos (geológiai, régészeti, biológiai, környezetvédelem és kapcsolódó természettudományok) kutatási tevékenységet tekinti elsõdleges céljának, alapvetõen oktatási és innovációs céllal alakult meg. E cél érdekében felvállalja, hogy hazai- és nemzetközi téren szerepet vállal a tudományos életben, az e kérdéskört tárgyaló, bemutató elõadás, expedíció szervezésével, kiadvány megjelentetésével és terjesztésével lehetõséget biztosít a tudomány iránt érdeklõdõknek az oktatási- és tudományos élet résztvevõinek munkájuk elõsegítésében, amihez ifjúsági képzések, oktatási programok szervezésével fõiskolai-, egyetemi-, középiskolás diákokat von be munkájába. Emellett felvállalja az egyesület közvetlen célcsoportjának kizárólag szakmai indíttatású jogi és társadalmi érdekképviseletét.

Adószám:
18479407-1-06

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Geothink Tudományos Egyesület

Szervezet rövid neve:
Geothink

Szervezet adószáma:
18479407-1-06

Honlap:
http://www.geothink.net

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10102842-58304600-01001006

Közhasznú jogállás:
nem

A szervezet telefonszáma:
+36 70 384 4832

A szervezet címe:
6722 Szeged Jósika utca 35. fszt. 5.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb tudomány, kutatás


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.