Generációk Hangja Alapítvány

A fiatalok rádiója

Az alapítványunk célja egy közösség és médiaműhely létrehozása. Célunk az, hogy a különböző generációs szakadékok áthidalásával a korosztályok közötti párbeszéd elősegítésével olyan műhelyt hozzunk létre, amelyben a tagok egymás között, főképp egymástól tanulhatnak. Ennek eszköze egy jelenleg online, később frekvencián működő rádióállomás működtetése, amely számára az alapítvány biztosítja az anyagi és tárgyi feltételeket és amely részére a tagok műsorokat, interjúkat, közszolgálati tartalmakat állítanak elő.A létrehozott műhely jellegét tekintve egy nyitott közösség, amelyhez bárki csatlakozhat és bármiféle előzetes képesítés nélkül részt vehet a közös munkában.

Adószám:
19252607-1-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Generációk Hangja Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Rádió X

Szervezet adószáma:
19252607-1-42

Honlap:
http://www.radiox.online

Facebook oldal:
http://www.fb.radiox.online

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11662246-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 309104311

A szervezet címe:
1152 Budapest, XV., Fazekas sor 78 1/1

Tevékenységi kör:
Általános és egyéb hírközlés, tömegkommunikáció

Tevékenység leírása:
Az alapítvány célja az ismeretek áramlásának biztosításán túl a párbeszéd elősegítése. A már fent említett rádióadó üzemeltetésén keresztül szeretnénk interakcióra bírni a különböző generációk sokszor teljesen eltérő álláspontú tagjait, hogy azok ezen „virtuális közösségen” keresztül beszélhessék meg az őket érintő problémákat, kérdéseket, történéseket. Célunk továbbá a fősodratú (mainstream) médiából kiszorult témáknak, kezdeményezéseknek, csoportosulásoknak megszólalási és bemutatkozási lehetőséget biztosítani. Fontosnak gondoljuk, hogy az eddig csak kisebb csoportokat elérő, a társadalom számára hasznos munkát végző szervezetek mindennapjaival a közösség tagjai és a hallgatók is megismerkedhessenek.

Mire gyűjt:
Szeretnénk az általunk üzemeltetett szabadrádió működési költségeire forrást teremteni. A befolyt támogatásokból célunk értékes műsorpercek készítése a fiatal generációt érintő problémák, környezetvédelem, tudomány és közéleti tematikák mentén. A rádió eddigi működését alapvetően az jellemezte, hogy komolyabb rendszer nélkül készítettük szöveges műsorainkat. Jelen programtól azt várjuk, hogy a fent említett témákban rendszeresen és mégnagyobb számban készülhetnek majd magazin és ismeretterjesztő műsorok. Támogatásoddal egy olyan projekt fennmaradását segíted amely vállaltan közösségformáló és a problémák megoldását a nyílt és őszinte párbeszéd eszközével kívánja elősegíteni. Mindemellett hozzájárulsz egy olyan műhely alakításához ahol a fiatalok szabadidejüket egy pezsgő kultúrális közegben tölthetik el ahol kipróbálhatják magukat és egymástól tanulva fejleszthetik képességeiket. Csapatunk és a rádiónk meglévő közössége nevében is köszönjük, hogy figyelsz ránk!

Kultúra
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Add a hangod!

Rádió X

Adj hangot a fiatalok rádiójának, adj 1%-ot! Neked 5 perc, nekünk egy újabb év! Segíts, hogy továbbra is szabadon zenéljünk, és beszéljünk!


Lezárult:
2023-05-23.
Adószám:
19252607-1-42
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.