Gazdagréti Zen Bu Kan Kempo Harcművészeti Egyesület


Egyesületünk a keleti harci mûvészetek életszerû, de ezeréves hagyományokon nyugvó önvédelemének sajátos módozatait és a az európai szemléletmód realisztikus, a mindennapi élethez kapcsolódó fegyvertelen önvédelmét, valamint a tradicionális keleti harci eszközökkel és napjaink harci eszközeivel való bánásmódot, illetve az ellenük való védekezést oktató sportág és egyben harcmûvészeti irányzat mûvelésére törekszik, amely által megfogalmazódik az egyesület célkitûzése: az egyesület tagjainak szellemi és fizikai megerõsítése, önfegyelmének fejlesztése és erõnlétének megtartása. Az egyesület tagjai által végzett Zen Bu Kan Kempo a karate olimpiai sportág szabályrendszerében is rendez versenyeket, ezenkívül más olimpiai sportágakhoz is kapcsolódik, felöleli a cselgáncs és az ökölvívás teljes anyagát, átveszi edzésmódszereit, és ezáltal alakítja ki saját mozgásrendszerét. A versenyei nyilvánosak, nemzetközileg elfogadottak, szabályrendszere nemzetközileg elfogadott. Neve a sportágban elfogadott, nemzetközileg elismert (nevének levezetése Zen Bu Kan - a lélek edzésének helye, Kempo - ökölharc). Az általunk mûvelt sport, mely egyben harcmûvészet és személyiségfejlesztõ, -erõsítõ tevékenység, így szervesen illeszkedik a Budo gyûjtõnévvel illetett hagyományos japán harci mûvészetek közé.

Adószám:
18237773-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Gazdagréti Zen Bu Kan Kempo Harcművészeti Egyesület

Szervezet rövid neve:
Gazdagréti Kempo HE

Szervezet adószáma:
18237773-1-43

Honlap:
http://zenbukan.extra.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
30397-6158

A szervezet címe:
1118 Budapest, Pannonhalmi út 3.

Tevékenységi kör:
Sport

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.