FREE LINE Sportegyesület

A mozgáskultúra elsajátításán túl segítünk megtalálni helyedet a nagybetűs Életben is.

A BMX és a Nanbudo Szakosztállyal működő SE a sportoktatáson kívül nagy hangsúlyt fektet a közösségi életre nevelésre, gyermektől az idősig. A versenysportolók és a szabadidős céllal sportolók is megtalálják nálunk kedvenc sportjukat. Edzőtáborokat, versenyeket, bemutatókat szervezünk.

Adószám:
18354696-1-03

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
FREE LINE Sportegyesület

Szervezet adószáma:
18354696-1-03

Honlap:
http://www.nanbudo.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
50800128-11058856-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36-76-484902

A szervezet címe:
6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. 2

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
Az általunk rendezett és támogatott versenyek, edzőtáborok a következők: harcművészeti bemutatók, Európa- és Világbajnokság, hazai és külföldi edzőtáborok, BMX Európa és Világbajnokságon való részvétel, rendszeres kecskeméti bemutatók. Sportegyesületünk teljes jogú tagja a Sportszervezetek Országos Szövetségének, a Magyar Karate Szakszövetségnek és a Magyar Nanbudo Szövetségnek. Sportegyesületünk, mint a Nanbudo sportág hazai meghonosítója és a BMX színvonalas keretek között történő gyakorlásának elkötelezett támogatója céljául tűzte ki a két sportág minél szélesebb körben való terjesztését Magyarországon.BMX és Mountainkbike street és dirt kategóriákban is számos dobogós helyezés. Nanbudo világkupán, Európa-bajnokságokon, nemzetközi és magyar bajnokságokon számos első helyezés és dobogós helyek, világbajnokságokon ezüst- és bronzérmek.

Mire gyűjt:

A SE működéséhez szükséges sportszerek beszerzése, valamint a sportolók edzőtáborokban és versenyeken történő részvételének költségei jóval magasabbak, mint az Egyesület pénzügyi lehetőségei. Ezen költségeinkhez szeretnénk szíves támogatásukat felhasználni, melyet előre is hálásan köszönünk.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.