Fórum Kulturális Egyesület

Színjátszás mindenkinek!

Demokratikus működősést, kommunikációs-, verbális- és testtudatosságot, önérvényesítést, traumatudatosságot, az empátiás készség fejlődését az alkalmazott színház eszközein keresztül tapasztalhatja meg nálunk bárki, a biztonságos tér pedig lehetővé teszi a sokféle álláspont, tudás és világmeglátás megérkezését a közös térbe. A rendszeresség, kiszámíthatóság és rengeteg informális lehetőség pedig lehetővé teszik a közösségek megszilárdulását évről évre.

Adószám:
18946725-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Fórum Kulturális Egyesület

Szervezet rövid neve:
Fórum szk

Szervezet adószáma:
18946725-1-43

Honlap:
https://www.forumszk.com/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/forumszk

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11619516-________

A szervezet telefonszáma:
+36 304145858

A szervezet címe:
1096 Budapest, Haller utca 15. 3. em. 6.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
Színjátszó csoportokat csinálunk felnőttek számára, különböző alkalmazott színházi formákban. Vannak nyitott alkalmaink, ahova bárki bármikor csatlakozhat, vannak 10 hónapos folyamataink, amiben a csoport által készített rögzített improvizáción alapuló színházi előadást készítünk a csoport által választott témában, vannak improvizációs színházi csoportjaink, illetve rendszeres közösségi programjaink. A jelenlegi budapesti társadalmunkban élő felnőtt emberek ritkán rendelkeznek olyan szociális biztonsági hálóval, amelyik lehetővé tenné számukra az önazonosságot, a változást, a múltbéli traumáik feldolgozását, a munka okozta szorongások csökkentését. A Fórum színházi közösség a traumatudatosság, kiszámíthatóság, rendszeresség, és elsősorban a játék élményén keresztül építi a közösséget, ami immáron sok száz emberből áll.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.