Fortély-sátor Alapítvány

A siker házhoz jön!

Hátrányos helyzetű kamaszok motivációjának és önbizalmának növelése, ezeken keresztül pedig az iskolai teljesítményük javítása, fejlesztése. Olyan játékokat viszünk el hozzájuk, amikkel pozitív hatást, legfőképpen sikerélményt tudunk biztosítani. Törekvésünk a korosztályuk élményalapú oktatása, fejlesztése.

Adószám:
18989920-2-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Fortély-sátor Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Fortély-sátor

Szervezet adószáma:
18989920-2-43

Honlap:
https://www.fortelysator.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/fortelysator/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11622130-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 202073538

A szervezet címe:
1096 Budapest, Sobieski János utca 36. alagsor 1.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

A Fortély-sátor Alapítvány egy társadalmi vállalkozás, mellyel mélyszegénységben élők, elsősorban 10 és 18 év közötti fiatalok társadalmi beilleszkedését szeretnénk elősegíteni motiválás és társadalmi érzékenyítés útján. Módszerünk a szabadulószoba, ezt a népszerű csapatjátékot alakítottuk pedagógiai módszerré és tettük teljesen mobillá, így elérhetővé bárhol az országban. Az intenzív játék során megerősítjük a fiatalok csoportmunkával, logikai feladatokkal, problémamegoldó képességgel kapcsolatos pozitív élményeit, így sikerélményekben lesz részük. Kitelepüléseink során iskolák, tanodák és egyéb fiatalokkal foglalkozó szervezetek fejlesztő munkáját egészítjük ki egy-egy játékos nap keretein belül.

Mire gyűjt:

A felajánlott összegekből minél több mélyszegénységben élő kiskamaszhoz fogjuk elvinni a szabadulószobáinkat, valamint új szobák fejlesztésére fordítjuk majd.

Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Adj sikerélményt Karácsonyra!

Fortély-sátor

350 gyereknek szeretnék örömet és sikert adni, ebben kérjük most segítséged! Mobil szabadulószobákon keresztül visszük el hátrányos helyzetű fiatalokhoz a siker élményét.

67% 499.440 Ft összegyűlt
740.000 Ft-ból
Érdekel
Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Adj örökbe sikerélményt!

Fortély-sátor

Sikerélmény mindenkinek kell, de mi van azokkal a gyerekekkel, akiknek mégsem jut? Mi nekik visszük el szabadulószobáinkkal a siker élményét. Segítesz nekünk, hogy újabb gyerekekhez eljuthassunk?

106% 372.579 Ft összegyűlt
350.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.