Formula University Közhasznú Egyesület


Az egyesület célja a műszaki felsőoktatásban résztvevő hallgatók elméleti szakmai ismereteinek gyakorlati tapasztalatokkal való bővítése hazai és nemzetközi nonprofit tudományos projektekbe és hallgatói versenyekbe való bevonásuk által, és ezáltal szakmai felkészültségük, munkaerő-piaci helyzetük és a műszaki felsőoktatás színvonalának javítása. Az egyesület kiemelt célja, hogy a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatóinak lehetőséget teremtsen a Formula Student világméretű hallgatói versenyben való részvételre, és e célból az egyetemmel együttműködve kreatív szakmai műhelyt alakítson ki. E cél elérése érdekében az egyesület célja, hogy a versenyben való részvételhez szükséges formula versenyautó megépítéséhez minél magasabb színvonalon biztosítsa a szervezeti, anyagi feltételeket, a szükséges eszközöket, és hosszabb távon a versenyben tartós, sikeres hazai részvételt alakítson ki.

Adószám:
19550895-2-03

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Formula University Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
FUNKE

Szervezet adószáma:
19550895-2-03

Honlap:
http://frt.bme.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook/FormulaRacingTeam

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-30-322-97-25

A szervezet címe:
6000 Kecskemét, Benedek Elek utca 22/b.

Tevékenységi kör:
Diáksport

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.