Földön-Vizen-Levegőben Gönyű Egyesület

Együtt, közösen, érted!

Közösséget alkotó, támogató és építő, generációkon, illetve földrajzi távolságokon átívelő kulturális rendezvény megszervezése, Gönyű közösség és környezeti értékeinek bemutatása.

Adószám:
19234364-1-08

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Földön-Vizen-Levegőben Gönyű Egyesület

Szervezet rövid neve:
FVL Gönyű

Szervezet adószáma:
19234364-1-08

Honlap:
http://www.fvlgonyu.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/fvlgonyu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700031-71962559-51100005

A szervezet telefonszáma:
+36 209745853

A szervezet címe:
9071 Gönyű, Bajcsy-Zsilinszky utca 30.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb szabadidõs tevékenység

Tevékenység leírása:
A Covid időszak előtt 2 alkalommal is megszerveztük és sikeresen le is zajlott a Földön-Vizen-Levegőben Fesztivál, melyen számos környékbeli település lakosa képviseltette magát, megismerte Gönyűt és környezetét, a helyi kultúrális életet és gasztronómiai lehetőségeket. A nemzetközi helyzet változása ránk is hatással volt, ezért az egyesület új célkitűzéseket, célokat határozott meg. Ezek között szerepel egy közösségi kert beindítása illetve a téli időszakban a rászurulók megsegítése.

Mire gyűjt:
A jelenkori gazdasági helyzet egyre több embert sodor nehéz helyzetbe. Ezekben a nehéz időkben szeretnénk egy kis melegséget csempészni a rászorulók otthonába. December 24.-én szeretnénk meleg ebéddel kedveskedni olyan családoknak akiknek már ez is nehézséget okoz. Ehhez várjuk az adományokat!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.