Fogyatékkal Boldogan

"Egy pillanat, egy esély"

Az intézményi szolgáltatást igénybe vevők gondozási-ápolási, mentálhigiénés ellátásának magas színvonalú biztosításához szükséges feltételek megteremtésének támogatása, a szakmai munka szinten tartásához és fejlesztéséhez, valamint az ellátások módjának kényelmesebbé tételéhez szükséges tárgyi eszközök biztosítása, a működési feltételek biztosítása

Adószám:
18615616-1-11

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Fogyatékkal Boldogan

Szervezet adószáma:
18615616-1-11

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11740054-20085243-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 706825255

A szervezet címe:
2532 Tokodaltáró, József Attila u. 4. 4.

Tevékenységi kör:
Többcélú humanitárius szervezetek

Tevékenység leírása:
A szervezet a KEM ISZI Fogyatékosok Otthonában élő 100 fő felnőtt korú ellátott részére kíván minőségi életkörülményeket biztosítani azon felül, vagy azt kiegészítve, mit az otthon alapfeladatából adódóan nyújt. Elsősorban kirándulások, nyaralások, rendezvények költségeit finanszírozza, de számos esetben a tárgyi feltételek javítására is fordít.

Mire gyűjt:
A jelenlegi gyűjtés célja a Lakók szállítását szolgáló kisbusz vásárlása, mely mozgáskorlátozott személyek szállítására is alkalmas. A kisbusz az integrációban lévő másik fogyatékosok és pszichiátriai betegek életminőségének javításához is hozzájárul.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.