"FOGD A KEZEM ALAPÍTVÁNY"


Értelmi fogyatékos fiatalok önálló életvitelének segítése nappali ellátásban (terápia és munkaotthon, lakóotthon). Célunk az emberi méltóságot megőrizve, társadalmi részvételüket elősegítve a kölcsönös segítségnyújtás.

Adószám:
19031893-1-02

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
"FOGD A KEZEM ALAPÍTVÁNY"

Szervezet adószáma:
19031893-1-02

Honlap:
http://www.fogdakezemalapitvany.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
50800104-11024831

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-72-252-322

A szervezet címe:
7634 Pécs, Kovács B. utca 10.

Tevékenységi kör:
Általános és egyéb szociális ellátás, szolgáltatás

Tevékenység leírása:
Alapítványunkban működik: terápiás és munkaotthon- fiataljaink kreatív ajándék és használati tárgyakat készítenek, terápiás műhelyünkben, mozgás és zene terápiás fejlesztés folyik. Lakóotthonunkban-biztosítjuk az önálló felnőtt élet lehetőségeit, melyben szétválik a munka és a szabadidő. Lakóotthonunkban, olyan életteret alakítottunk ki, ahol a fiatalok élhetnek önrendelkezési jogukkal és a mindennapi életben egyre önállóbbak lehetnek. Programjaink: EVS (Európai Önkéntes Szervezet) Más nemzetek fiataljai, végeznek nálunk önkéntes munkát, megismerve a kultúránkat, nyelvünket és a fiataljainkat és a velük való munka szépségeit. EMPOWER! integrált szabadegyetem- Pécsi egyetemi karokon kurzosok keretében előadásokat tartunk, különböző témákban, így próbáljuk megismertetni a fiatal egyetemistákkal az értelmi fogyatékkal élők világát. pályázatok segítségével infrastruktúra bővítése művészeti fejlesztések munka erőpiaci szolgáltatások képzések,szemináriumok szülőknek,szakembereknek, érintetteknek

Mire gyűjt:

Az Ability café projektet hírdető szórólapok, kávéházi alátétek, az Ability café logójával ellátott egyenruha 14 fő részére illetve fizetett rekámra gyűjtünk.

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Ability Café 2014

"FOGD A KEZEM ALAPÍTVÁNY"

32% 49.000 Ft összegyűlt
150.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Ability Café

"FOGD A KEZEM ALAPÍTVÁNY"

25% 103.000 Ft összegyűlt
400.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.