Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány

Fogyatékossággal élők munkahelyteremtési programja

Célunk munkahelyteremtéssel, figyelemfelhívó akciókkal támogatni a fogyatékossággal élő emberek társadalmi beilleszkedését, a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának bővítését, és akadálymentes programokkal biztosítani mindenki számára a feltételeket a kikapcsolódásra, kultúrafogyasztásra.

Adószám:
18397482-2-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány

Szervezet adószáma:
18397482-2-42

Honlap:
http://fogadjorokbeegymacit.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/fogadjorokbeegymacit

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCldMhxkg6xWjhKaanxI6pJw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
17000019-15255471

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 302506692

A szervezet címe:
1126 Budapest, Nárcisz utca 12/A.

Tevékenységi kör:
Munkanélküliség kezelése

Tevékenység leírása:

Alapítványunk 2016 márciusában megnyitotta a Premier Kultcafét, egy egyedülálló fogyatékosság-barát kulturális központot és kávézót Budapest belvárosában. Arra törekszünk, hogy programjainkon keresztül egyre közelebb kerüljenek egymáshoz a sérült és ép személyek. Mindeközben olyan figyelemfelhívó kampányokat szervezünk, melyekkel azt szeretnénk elérni, hogy a társadalom nyitottabb és elfogadóbb legyen a fogyatékossággal élőkkel szemben, és ösztönözzük a munkaadókat megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására. Hosszú távú célunk, hogy a jövőben a Premier Kultcaféhoz hasonló intézmények nyissák meg kapuikat országszerte. Ezzel is szeretnénk elősegíteni a fogyatékossággal élők önálló munkavállalásának lehetőségét, és egyúttal ösztönözni kívánunk más intézményeket is arra, hogy megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásával járuljanak hozzá a pozitív társadalmi változásoz.Az elmúlt összegyűjtöttük a fedezetet az álmaink megvalósításához. Több éve tartó figyelemfelhívó kampányunknak köszönhetően a hazai közélet meghatározó szereplői szólalnak fel évről évre a fogyatékossággal élő személyek érdekében, és ajánlották fel plüssmackóikat az alapítványunk által szervezett jótékonysági árverésre. Ezzel széles körben tudjuk eljuttatni üzenetünket a társadalomhoz, és vagyunk képesek a szemléletformálásra. A Premier Kultcafé 2016. márciusi megnyitása óta annak üzemeltetésén, fejlesztésén és színes programokkal való megtöltésén dolgozunk nap mint nap.

Mire gyűjt:

Célunk, hogy munkahelyteremtéssel, integrációs programokkal és figyelemfelhívó kampányokkal segítsük a fogyatékossággal élők társadalmi integrációját. Arra gyűjtünk, hogy minél több megváltozott munkaképességű személy dolgozhasson nálunk és minél színvonalasabb kulturális, művészeti és integrációs programmal támogathassunk a fogyatékossággal élő emberek beilleszkedését a társadalomba és a munka világába. Szükségünk van továbbá újabb fejlesztésekre annak érdekében, hogy teljes egészében akadálymentes lehessen intézményünk, a támogatások jelentős részét erre szeretnénk fordítani.

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Telefonos
adománygyűjtés

#(dis)ability - Támogass, hogy dolgozhassanak!

Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány

Alapítványunk célja, hogy munkahelyteremtéssel támogassa a fogyatékossággal élő emberek társadalmi integrációját. A Premier Kultcaféban kollégáink bizonyítják, hogy képesek és szeretnek dolgozni.


352 hívás, 573 sms
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.