Flow Alapítvány

Ügyünk a tanulás!

A Flow Alapítvány célja: elérhetővé tenni a Flow Consulting által biztosított magas minőségű szolgáltatásokat a társadalom számára hasznos és értékes tevékenységet végző azon szervezetek, csoportok, közösségek és egyének számára is, akik/amelyek a nem forprofit szektorban tevékenykednek.

Adószám:
18906671-2-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Flow Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Flow Alapítvány

Szervezet adószáma:
18906671-2-42

Honlap:
http://flowalapitvany.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/flowalapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11601399-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 204149333

A szervezet címe:
1146 Budapest, Zichy Géza utca 5. II. em.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb felnõttoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
A Flow Alapítvány a nem forprofit szektorban dolgozik a világ jobbításáért. Iskolák, alapítványok, egyesületek, civil szervezetek, jó ügyeket szolgáló közösségek és egyének életét és működését támogatja vezetés- és szervezetfejlesztési tanácsadással és képzéssel. Kultúrafejlesztés, vezetésfejlesztés, készségfejlesztés, együttműködés-fejlesztés és csapatépítés, változásvezetés, működésfejlesztés, tehetségmenedzsment – ezek a legfontosabb szolgáltatásai. ÜGYeket kezdeményez, forprofit és nem forprofit szereplők találkozását inspirálja a jobbító témák mentén. És minél többeket a flow-élmény megélésére ösztönöz – így valósítja meg küldetését.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.