Fiatalok a Nemzetért Alapítvány


A Fiatalok a Nemzetért Alapítványt hazaszeretet által vezérelt, lelkes fiatalok hozták létre. Szívügyünk történelmi, kulturális hagyományaink ápolása, őseink emlékének megőrzése, a tudományos és kulturális élet gazdagítása, az ezt szolgáló rendezvények szervezése, támogatása.

Adószám:
18879405-1-03

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Fiatalok a Nemzetért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Fiatalok a Nemzetért

Szervezet adószáma:
18879405-1-03

Honlap:
https://fiatalokanemzetert.hu/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11705022-21458264-________

A szervezet telefonszáma:
+36 203682358

A szervezet címe:
6237 Kecel, Vasút utca 79/1.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Mire gyűjt:
Mire lehet elég a Te 1%-od? Sokan úgy gondolják, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlása semmire nem elég, kár is törődni ezzel. Ezt megcáfolandó, szeretnénk bemutatni néhány konkrét példán keresztül, hogy sokszínű tevékenységünkben milyen nagy szerepet játszanak ezek felajánlások, és mihez járulnak hozzá. Az elmúlt évi tevékenységünket figyelembe véve: - egy átlagos 1%-os felajánlásnak köszönhetően 4 fiatalt tudtunk tiszteletjeggyel eljuttatni egy Zacher Gábor, Berecz András előadásra vagy épp egy Rékasi Károly Wass Albert estre - egy átlagos 1%-os felajánlásnak köszönhetően egy oktatási intézménynek tudtunk ajándékozni 5 saját készítésű, hazánk büszkeségeit bemutató falinaptárunkból, amellyel így sok száz diák találkozhat nap mint nap - egy átlagos 1%-os felajánlásnak köszönhetően tudtunk egy rászoruló családnak élelmiszercsomagot eljuttatni karácsony előtt - egy átlagos 1%-os felajánlásnak köszönhetőn 1 fiatal tudott részt venni csapatépítő és nemzeti értékrendet közvetítő rendezvényeinken. Az idei évre jóval több és nagyobb szabású tervünk van, amelyek megvalósításához nélkülözhetetlenek a céljainkkal egyetértők segítsége! Adószámunk: 18879405-1-03 Ajánld fel idén is adód 1%-át a Fiatalok a Nemzetért Alapítványnak és biztasd erre ismerőseidet is!

Kultúra
Egyszázalékos
adománygyűjtés

1% a magyar kultúrára

Fiatalok a Nemzetért

Munkánkat lelkesedésből és hazaszeretetből végezzük. Ebben további segítséget jelentenek az adó 1%-os bevételek, amelyek elengedhetetlenek a tevékenységünkhöz.


Lezárult:
2021-05-22.
Adószám:
18879405-1-03
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.