FIATAL NEMZEDÉKEK EGYESÜLET


A Kárpát-medencében élő magyar fiatalság útkeresésének, munkahelyteremtésének elősegítése.

Adószám:
18810859-1-15

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
FIATAL NEMZEDÉKEK EGYESÜLET

Szervezet adószáma:
18810859-1-15

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/fiatalnemzedekek

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
68800099-11047186

Közhasznú jogállás:
nem

A szervezet telefonszáma:
+36-20-4043474

A szervezet címe:
4400 Nyíregyháza Északi körút 38. 1 5.

Tevékenységi kör:
Szabadidõs ifjúsági szervezetek

Tevékenység leírása:
- A háború sújtotta kárpátaljai fiatalok segítése - A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő roma fiatalok sokszor jó példa nélkül kénytelenek befejezni tanulmányaikat. Programsorozatunkkal hasonló körülmények közül jövő, befutott sorstársaikkal találkozhatnak.2013: - Kommunikációs és gyakorlati tréningek szervezése - 9 db "Civil találkozó" szervezése - XIX. Romániai Magyar Diákönkormányzati Szabadegyetem társszervezése: A szabadegyetem immáron 19. alkalommal került megrendezésre, tudomásunk szerint először magyarországi civil szervezet hozzájárulásával, amelyre nagyon büszkék vagyunk! A fenntarthatóság és a folytonosság garantált látva a szervezők odaadását és profi munkáját. Az ottani magyarság megmaradásában kiemelt szerepet játszanak az ilyen programok, így értékteremtés szempontjából kevés fontosabbnak tartható tevékenységet látunk civilekként, mint szabadegyetemek szervezése. 2014: - A Partiumi Magyar Napok keretén belül először szervezett Szatmár megye ifjúsága közös, egységesen kigondolt mini rendezvénysorozatot segítségünkkel. - Hiánypótló kezdeményezés keretében szervezte meg a Szent-Györgyi Albert Társaság és a Szatmár Megyei Ifjúsági Tanács az első olyan orvosi kerekasztal-beszélgetést és találkozót, amelynek hosszú távú célja, hogy hazahívja vagy itthon marasztalja a fiatal orvosokat.

Mire gyűjt:

- A háború sújtotta kárpátaljai fiatalok segítése
- A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő roma fiatalok sokszor jó példa nélkül kénytelenek befejezni tanulmányaikat. Programsorozatunkkal hasonló körülmények közül jövő, befutott sorstársaikkal találkozhatnak.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.