FIATAL GYÉMÁNTOK Sport Klub Közhasznú Nonprofit Kft.

Hajrá Gyémántok!

A küldetésünk, hogy a gyermekek kitűnőségére fókuszáló fejlesztéssel és életre való neveléssel, olyan önérvényesítő egyéneken alapuló, közösségben gondolkodó csapatot építsünk, melynek tagjai az így kapott értékekre, mint sikeressé válásuk alapjára, az életük bármely területén támaszkodhatnak.

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
FIATAL GYÉMÁNTOK Sport Klub Közhasznú Nonprofit Kft.

Honlap:
http://www.fiatalgyemantok.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/fiatalgyemantok

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
68800109-11090885

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 30 915 3378

A szervezet címe:
,

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
A FIATAL GYÉMÁNTOK Sport Klubot 2011-ben alapítottunk Nyíregyházán. Célunk, hogy a labdás csapatsportokon keresztül adott értékekkel hozzájáruljunk a gyerekek egészséges felnőtté válásának folyamatához. Jelenleg labdarúgó-szakosztályunk van, több, mint 50 utánpótlás és 20 felnőtt taggal. Mi jellemző ránk?  bármilyen tehetségű jelentkezőt fogadunk  felkaroljuk a hátrányos helyzetűeket  befogadjuk a más nemzetekből származókat vagy a kisebbségi nemzetiségekhez tartozókat  fejlesztjük a mozgáskoordinációs problémákkal és kommunikációs nehézséggel érkezőket  tevékenységünk önkéntes, a szervezők, edzők nem kapnak fizetést, nonprofit formában működünk  minden tagunk havi tagdíjat fizet  jelenleg nincs saját pályánk, stadionunk  a TAO-programban nem veszünk részt 2011-ben 8 gyerek jelent meg az első edzésünkön, azóta több, mint 50 gyerek és 20 felnőtt sportol heti rendszerességgel klubunkban. Sok szép kupát és érmet nyertek csapataink az elmúlt időszakban.

Mire gyűjt:

Mihez kérünk támogatást?

  • a pálya- és terembérleti díjak kifizetéséhez
  • a felszerelések és fejlesztő eszközök biztosításához
  • nevezési díjak befizetéséhez
  • utazási költségek fedezéséhez
  • szakmai képzések finanszírozásához

Ahhoz, hogy az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 2017/18-s bajnokságában a szereplésünk biztosított legyen és az éves kb. 6 millió Ft-os költségvetésünket fedezni tudjuk, szükségünk van legalább 3 millió Ft támogatásra, mivel várhatóan kb. 3 millió Ft tagdíjbevétel (minden tag 5 000 Ft-ot fizet havonta, már aki tud, a felnőtt csapat játékosai is) folyik majd be, ami a költségeink kb. felét fedezi.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.