Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete


A Fiatal Családosok Klubjának (FICSAK) legfontosabb célja, hogy a társadalom és a családok közt a kommunikációs csatorna szerepét betöltse. Munkánkkal közösséget teremtünk a fiatal családosoknak, ahol megoszthatják egymással tapasztalataikat, problémáikban kölcsönösen segítséget kaphatnak egymástól és szervezetünktől. A hazai családszervezetekkel ápolt szoros kapcsolatunk és segítő szándékunk vezérel minket abban, hogy évről-évre jótékonysági eseményekkel segítsük a rászoruló egyesületeket, alapítványokat. Hiszünk benne, hogy az összefogás ereje nagy dolgokra képes!

Adószám:
18656716-1-07

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete

Szervezet rövid neve:
FICSAK

Szervezet adószáma:
18656716-1-07

Honlap:
https://ficsak.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/ficsak/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000084-18080009

A szervezet telefonszáma:
+36 202561501

A szervezet címe:
8000 Székesfehérvár, Móricz Zsigmond utca 50-52.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:

Adminisztratív főtevékenység (TEÁOR '08): 9499 - M.n.s. egyéb közösségi, társadalmi tevékenység

Mire gyűjt:

Segíts Te is SZÍVVEL-lélekkel a szívbeteg kisbabáknak! A szívbeteg gyermekek esetében gyakran már újszülött korban operációra kerül sor. Ehhez speciális, operatív nyitott inkubátorra van szükség, melynek beszerzésére gyűjtünk és számítunk a segítségedre! Segíts te is, hogy a pici babákat minél jobb körülmények között láthassák el!

Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Segíts Te is SZÍVVEL-lélekkel a szívbeteg kisbabáknak!

FICSAK

Az új CÉL 2,6 millió Ft! A szívbeteg gyermekek esetében gyakran már újszülött korban operációra kerül sor. Már csak egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy KÉT operatív nyitott inkubátort vehessünk.

260% 2.608.500 Ft összegyűlt
1.000.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.