Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete


A Fiatal Családosok Klubjának (FICSAK) legfontosabb célja, hogy a társadalom és a családok közt a kommunikációs csatorna szerepét betöltse. Munkánkkal közösséget teremtünk a fiatal családosoknak, ahol megoszthatják egymással tapasztalataikat, problémáikban kölcsönösen segítséget kaphatnak egymástól és szervezetünktől. A hazai családszervezetekkel ápolt szoros kapcsolatunk és segítő szándékunk vezérel minket abban, hogy évről-évre jótékonysági eseményekkel segítsük a rászoruló egyesületeket, alapítványokat. Hiszünk benne, hogy az összefogás ereje nagy dolgokra képes!

Adószám:
18656716-1-07

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete

Szervezet rövid neve:
FICSAK

Szervezet adószáma:
18656716-1-07

Honlap:
https://ficsak.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/ficsak/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10100833-57631800-01005008

A szervezet telefonszáma:
+36 202463268

A szervezet címe:
8000 Székesfehérvár, Móricz Zsigmond utca 50-52.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:

Adminisztratív főtevékenység (TEÁOR '08): 9499 - M.n.s. egyéb közösségi, társadalmi tevékenység

Mire gyűjt:

Segítsük, hogy a nehéz sorsra kényszerült édesanyák új életet kezdhessenek!

Az idei évben a Leány, Anya, Gyerek Alapítvány, a Lea Otthon Családok Átmeneti Otthona részére szervezünk gyűjtést. Az intézmény már 15 éve segíti a nehéz szociális körülmények közül érkezett fiatal édesanyákat, akik többsége sajnos súlyos bántalmazás, életveszélyes fenyegetések elől menekülve keresi fel az Otthont. Célunk egy Új Családi Otthon kialakítása a bántalmazott édesanyák számára.

Most Te is segíthetsz! Állj egy olyan ügy mellé, mely a jövőt jelenti most az otthonukat elhagyni kényszerülő gyermekeknek és édesanyáknak. Segíts ÚJ életet kezdeni számukra, egy BIZTONSÁGOS OTTHON megteremtésével.

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

SEGÍTSÜNK A BÁNTALMAZOTT ÉDESANYÁKNAK!

FICSAK

Célunk egy új Családi Otthon kialakítása, mely menedéket ad az arra rászoruló családok számára. Segíts, hogy a nehéz sorsra kényszerült édesanyák új életet kezdhessenek!

108% 1.629.000 Ft összegyűlt
1.500.000 Ft-ból
Érdekel
Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

MENTSÜNK MEG EGYÜTT MINÉL TÖBB GYERMEKET!

FICSAK

A CÉL 2,7 millió Ft! A súlyos állapotú kisgyermekek ellátása magas szintű felkészültséget igényel. Segíts, hogy az M1 Stryker gyermek hordágy kiegészülhessen egy speciális lélegeztetőgép rögzítővel.

111% 2.785.463 Ft összegyűlt
2.500.000 Ft-ból
Érdekel
Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Segíts Te is SZÍVVEL-lélekkel a szívbeteg kisbabáknak!

FICSAK

Az új CÉL 2,6 millió Ft! A szívbeteg gyermekek esetében gyakran már újszülött korban operációra kerül sor. Már csak egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy KÉT operatív nyitott inkubátort vehessünk.

260% 2.608.500 Ft összegyűlt
1.000.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.