Fenyves Kuckó Gyermek Alapítvány

Gyermekeink harmonikus fejlődéséért!

A "Fenyves Kuckó" családi napközi-otthon működésének segítése, képessgéfejlesztő foglalkozások, eszközök beszerzésének támogatása. Gyermekek beilleszkedési problémáinak kezelése, illetve az erre vonatkozó módszerek megismertetése.

Adószám:
18710694-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Fenyves Kuckó Gyermek Alapítvány

Szervezet adószáma:
18710694-1-13

Honlap:
http://www.fenyveskucko.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742173-20154895-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-20-3872737

A szervezet címe:
2040 Budaörs, Csillag u. 1. 1.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
Egyik fő célunk gyermekeink képességfejlesztése. Ehhez a munkához hívtuk segítségül a Csillagjáró Fejlesztőházat, ahol óvodás korú gyermekek fejlesztését végezzük játékos, nagymozgásos foglalkozásokkal. Az ehhez szükséges tornaterem kialakításán és eszközkészletének fejlesztésén dolgozunk jelenleg. A hozzánk járó gyermekek tanulási problémáinak enyhítésén és megelőzésén fáradozunk. Szeretnénk ha érdeklődő, egészséges, a környezetükre igényes gyermekek válnának belőlük! Valljuk, hogy minden gyermek kincs. Egyedi és megismételhetetlen! Célunk, hogy rátaláljanak az őket leginkább segítő tevékenységre, ahol kibontakoztathatják tehetségüket.Alapítványunk 2005-ben kezdte meg tevékenységét. Akkor a Fenyves Kuckó Családi Napközi fenntartói feladatait látta el. 2007-től a környezetünkben induló családi napközik segítésével foglalkozunk.

Mire gyűjt:

Napjainkban új székhelyünkön egy  tornaterem kialakításán fáradozunk.

Ehhez szeretnénk a segítségüket kérni.

A saját tornaterem beindításával az eddig ellátott 15 gyerek létszámát megsokszorozhatnánk és további fejlesztési lehetőségeket is biztosíthatnánk számukra.

A  speciális fejlesztő eszközök beszerzésére fordítjuk a befolyt összeget.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.