Fehér Holló Vadmentő Alapítvány

Hogy szabadon élhessünnk

A Veszprém melletti, nemesvámosi 4 hektáros területen egy vadmentő központ, rezervátum létrehozása. Gyerekek táboroztatása, nevelés és oktatás a környezetünk védelmére.

Adószám:
18626609-1-19

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Fehér Holló Vadmentő Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Fehér Holló

Szervezet adószáma:
18626609-1-19

Honlap:
http://www.feher-hollo.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700189-68858243-51100005

A szervezet telefonszáma:
+36 709412629

A szervezet címe:
8200 Veszprém, Cholnoky J. utca 4/C.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb környezetvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:

Az erdei, mezei, vízi sérült és elárvult állatok nevelése és ápolása. Évente megközelítőleg 400 vadon élő állatot gondozunk és juttatunk vissza a természetes élőhelyére.

Mire gyűjt:

Az elsődleges cél a vadmentő központ, rezervátum területén a kifutók, kennelek és volierek megépítése és kialakítása, ahol a felnevelésükig és a szabadon engedésükig tudnánk gondozni a vadon élő állatokat, illetve a véglegesen sérült és egyéb okból a természetbe vissza nem engedhető állatokat el tudjuk helyezni életük végéig. Nagy segítség lenne a helyekhez szükséges anyagok biztosítása (horganyzott háló, hegesztett háló, akác oszlopok, vas rudak stb.) vagy a megvásárlásukhoz szükséges pénzbeli támogatás. Bár másodlagos cél, de mégis nagyon fontos lenne egy kishaszongépjármű vásárlása. Most egy kis zöld Suzukink van. Néha még mi is meglepődünk rajta, hogy mennyi mindent tudunk bele tuszkolni :D Szeretnénk egy kishaszongépjárművet vagy egy nagyobb 7 személyes autót venni, amibe a nagyobb ketrecek elférnek, amikor sérült állatot mentünk. Nagyon szívesen fogadjuk és várjuk minél több Veszprémben és a környéken önkéntes jelentkezését, akiket érdekel a természetvédelem és a vadon élő állatok mentése, megismerése. Akik szeretnének részt venni a rezervátum létrehozásában, fejlesztésében. Illetve szeretnék megnézni, hogy a támogatásuk, segítségük mire lett fordítva. A [email protected] e-mail címen vagy a + 36 70 941 2629-es telefonszámon várjuk az érdeklődők jelentkezését.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.