Fehér Bot Alapítvány


A Kiemelkedõen Közhasznú Fehér Bot Alapítványt 1996-ban magánszemélyek alapították. Az alapítók akkor közvetlen célként, az Észak-hajdúságban élõ, több mint 500 vak és gyengénlátó személy társadalmi esélyegyenlõségének elõsegítését, rehabilitációjának és mûvelõdési lehetõségeinek támogatását tûzték ki célul. Az alapítvány alapító okiratának többszöri módosítása révén, ma már minden fogyatékossági csoport segítésével foglalkozik és több tevékenységet, megyei illetve regionális szinten végez. A térségben mûködõ vakok érdekvédelmével foglalkozó civil, és állami szervezetekkel egyaránt konstruktív munka, és személyes kapcsolatot ápol; saját projektjei lebonyolítása mellett egyéb szervezet programjában felelõs szerepet vállal. Szolgáltatási kínálatában a támogató szolgáltatások (személyi segítés, személyszállítás); a látássérültek elemi rehabilitációja; a fogyatékos és megváltozott munkaképességû személyek foglalkozási rehabilitációja; a felnõttképzés; a kulturális tevékenység; a megváltozott munkaképességû személyek részére rehabilitációs foglalkoztatás egyaránt szerepel. Az alapítvány Debrecenben, Nyíregyházán, Szolnokon, Hajdúböszörményben, Hajdúhadházon, Hajdúdorogon és Hajdúnánáson rendelkezik irodával, illetve valamilyen szolgáltató intézménnyel. Az alapítvány szolgáltatási tevékenységét és ügyviteli munkáját több mint 100 munkatárs foglalkoztatásával végzi,évente több mint 1000 kliens részére.

Adószám:
18549816-1-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Fehér Bot Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Fehér Bot

Szervezet adószáma:
18549816-1-09

Honlap:
http://www.feherbot.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
60300014-11030874-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
06 52 232-313

A szervezet címe:
4087 Hajdúdorog Fogadó u. 3-5. 3-5.

Tevékenységi kör:
Egészségkárosultak egyéb és általános támogatása

Jogállás:
Közhasznú

Egyéb
Bankkártyás
adománygyűjtés

Fehér Bot Alapítvány

Fehér Bot

Feltöltés alatt!


Adománygyűjtés indult: 2017.11.17.
Összeg: 65.140 Ft
Támogatók száma: 12
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.