Fatima Ház Alapítvány

A gyerekek boldog mosolyáért

Célunk hogy minden gyereknek jusson boldog óra, hogy azok a gyerekek is megtapasztalják boldog játszás örömét akik, szüleinek nincs pénzük drága játékokra, táborokra.

Adószám:
19561527-1-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Fatima Ház Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Fatima Ház

Szervezet adószáma:
19561527-1-06

Honlap:
http://www.fatimahaz.shp.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/fatimahazalapitvany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/kisserzsi100

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-85400355

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 704174444

A szervezet címe:
6724 Szeged, Kossuth L. sugárút 103. III 9.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb gyermek- és ifjúságvédelem

Tevékenység leírása:

Néhány örömteli pillanat megváltoztathatja a gyerekek jövőjét. Egy táborban kapott szépélmény vagy egy karácsonyi kívánság teljesítése boldogsággal tölti el a kisszívüket. Ezek a szépemlékek adhatnak erőt ahhoz, hogy majd felnövekedve akarjanak változtatni az életükön. Célunk elérése érdekében szervezünk gyermek és ifjúsági táborokat, ahol elsősorban a személyiség fejlesztéssel, önértékeléssel és önbizalom fejlesztéssel foglalkozunk. A fiatalok részére nemzetközi táborokat is rendezünk, hogy lehetőségük legyen határokon túli fiatalokkal megismerkedni, kapcsolatokat építeni. Újrahasznosításon keresztül képességfejlesztő foglalkozásokat tartunk a Napsugaras Alkotóházunkban. Az elkészült  munkákat, kiállításokra visszük, így a gyerekeknek és fiataloknak lehetőségük van megmutatni a tehetségüket. Ásotthalmon gyönyörű erdei környezetben  táborhelyet építünk. Itt lehetőségük lesz a szegénységben-, és fogyatékkal  élő gyerekeknek is a feltöltődésre. 

Segítjük a mélyszegénységben élő gyermekes a családok boldogulását. Elsősorban élelmiszer adományok gyűjtésével és osztásával járulunk, hozzá az életminőségük javításához. Fontosnak tartjuk, hogy legyen mindig mit enni a gyerekeknek és a serdülő fiataloknak.  

Alapítványunk munkatársai és önkétesei dolgoznak azon, hogy boldogabbá tegyük a gyerekek életét.

Mire gyűjt:

Kamilla 12éves, 4 testvérével és édesanyjával él egy tanyasi kisházban. Még soha nem volt karácsonyfájuk és nem kaptak új karácsonyi ajándékot sem, csak a mások megunt kinőtt játékait. Míg nem tavaly novemberben lerajzolták és beküldték a Fatima Ház Alapítványnak, hogy mit szeretnének a Jézuskától kapni. Egy nagyon kedves támogatónk teljesítette gyerekek karácsonyi álmát. Megvásárolta nekik a kért ajándékokat. Soha még ilyen boldog karácsony nem volt a kisházban. Sajnos nem Kamilla családja az egyetlen, akinél nem ragyog a karácsonyfa és nincs rendes étel sem. Rajta kívül még nagyon sok kis gyerek van ilyen helyzetbe. A Fatima Ház Alapítvánnyal 4 éve dolgozunk azon, hogy elhozzuk az ő kis életükbe is az igazi Jézuskát.  Támogatóink segítségével évről évre egyre több nehéz körülmények között élő gyereknek teljesítjük a karácsonyi álmát és szerzünk boldog, örömteli ünnepet.  A tavalyi évben 15 településen 137 gyerek kapott karácsonyra új ajándékot és ezzel boldog örömteli ünnepet. Kérem, hogy Ön is támogassa a szegénységben élő gyerekek karácsonyát, hogy 2022-ben még több gyerek életébe elhozzuk az igazi Jézuskát.

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Legyél Te is élménygyáros!

Fatima Ház

Segíts Te is, 16 szegénységben és kisebb fogyatékossággal élő gyereknek boldog nyári élmények biztosítani. Adományoddal hozzájárulsz, hogy felejthetetlen boldog napokat éljenek meg

1% 6.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
még 29 nap
Érdekel Támogatom
Szociális
Egyszázalékos
adománygyűjtés

1% a gyerekek boldog mosolyáért

Fatima Ház

A támogatásokból élményeket és ételt adunk a gyerekeknek és családjaiknak.


Lezárult:
2023-05-23.
Adószám:
19561527-1-06
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Legyél Te is a szegénységben élő gyerekek Jézuskája!

Fatima Ház

Sok szegénységben élő gyereknek nincs karácsonyfája és nem kap ajándékot sem. Honnan is lenne pénz drága játékra mikor ételre is alig telik.

111% 555.381 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Egyszázalékos
adománygyűjtés

1 % -ot adok a Sansz táborra

Fatima Ház

Varázsoljon adója 1 % -val! Támogassa alapítványunkat, hogy több gyerek arcára varázsoljunk boldog mosolyt.


Lezárult:
2018-05-30.
Adószám:
19561527-1-06
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.