Fatima Ház Alapítvány

A gyerekek boldog mosolyáért

Célunk hogy minden gyereknek jusson boldog óra, hogy azok a gyerekek is megtapasztalják boldog játszás örömét akik, szüleinek nincs pénzük drága játékokra, táborokra.

Adószám:
19561527-1-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Fatima Ház Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Fatima Ház

Szervezet adószáma:
19561527-1-06

Honlap:
http://www.fatimahaz.shp.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/fatimahazalapitvany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/kisserzsi100

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-85400355

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 704174444

A szervezet címe:
6724 Szeged, Kossuth L. sugárút 103. III 9.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb gyermek- és ifjúságvédelem

Tevékenység leírása:

Néhány örömteli pillanat megváltoztathatja a gyerekek jövőjét. Egy táborban kapott szépélmény vagy egy karácsonyi kívánság teljesítése boldogsággal tölti el a kisszívüket. Ezek a szépemlékek adhatnak erőt ahhoz, hogy majd felnövekedve akarjanak változtatni az életükön. Célunk elérése érdekében szervezünk gyermek és ifjúsági táborokat, ahol elsősorban a személyiség fejlesztéssel, önértékeléssel és önbizalom fejlesztéssel foglalkozunk. A fiatalok részére nemzetközi táborokat is rendezünk, hogy lehetőségük legyen határokon túli fiatalokkal megismerkedni, kapcsolatokat építeni. Újrahasznosításon keresztül képességfejlesztő foglalkozásokat tartunk a Napsugaras Alkotóházunkban. Az elkészült  munkákat, kiállításokra visszük, így a gyerekeknek és fiataloknak lehetőségük van megmutatni a tehetségüket. Ásotthalmon gyönyörű erdei környezetben  táborhelyet építünk. Itt lehetőségük lesz a szegénységben-, és fogyatékkal  élő gyerekeknek is a feltöltődésre. 

Segítjük a mélyszegénységben élő gyermekes a családok boldogulását. Elsősorban élelmiszer adományok gyűjtésével és osztásával járulunk, hozzá az életminőségük javításához. Fontosnak tartjuk, hogy legyen mindig mit enni a gyerekeknek és a serdülő fiataloknak.  

Alapítványunk munkatársai és önkétesei dolgoznak azon, hogy boldogabbá tegyük a gyerekek életét.

Mire gyűjt:

Kamilla 12éves, 4 testvérével és édesanyjával él egy tanyasi kisházban. Még soha nem volt karácsonyfájuk és nem kaptak új karácsonyi ajándékot sem, csak a mások megunt kinőtt játékait. Míg nem tavaly novemberben lerajzolták és beküldték a Fatima Ház Alapítványnak, hogy mit szeretnének a Jézuskától kapni. Egy nagyon kedves támogatónk teljesítette gyerekek karácsonyi álmát. Megvásárolta nekik a kért ajándékokat. Soha még ilyen boldog karácsony nem volt a kisházban. Sajnos nem Kamilla családja az egyetlen, akinél nem ragyog a karácsonyfa és nincs rendes étel sem. Rajta kívül még nagyon sok kis gyerek van ilyen helyzetbe. A Fatima Ház Alapítvánnyal 4 éve dolgozunk azon, hogy elhozzuk az ő kis életükbe is az igazi Jézuskát.  Támogatóink segítségével évről évre egyre több nehéz körülmények között élő gyereknek teljesítjük a karácsonyi álmát és szerzünk boldog, örömteli ünnepet.  A tavalyi évben 15 településen 137 gyerek kapott karácsonyra új ajándékot és ezzel boldog örömteli ünnepet. Kérem, hogy Ön is támogassa a szegénységben élő gyerekek karácsonyát, hogy 2022-ben még több gyerek életébe elhozzuk az igazi Jézuskát.

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Legyél Te is a szegénységben élő gyerekek Jézuskája!

Fatima Ház

Sok szegénységben élő gyereknek nincs karácsonyfája és nem kap ajándékot sem. Honnan is lenne pénz drága játékra mikor ételre is alig telik.

37% 188.506 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
még 17 nap
Érdekel Támogatom
Szociális
Egyszázalékos
adománygyűjtés

1 % -ot adok a Sansz táborra

Fatima Ház

Varázsoljon adója 1 % -val! Támogassa alapítványunkat, hogy több gyerek arcára varázsoljunk boldog mosolyt.


Lezárult:
2018-05-30.
Adószám:
19561527-1-06
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.