Fatima Ház Alapítvány

A FIATALOKÉRT - A CSALÁDÉRT!

Nagycsaládos és hátrányos helyzet gyerekek és fiatalok szabadidős nevelése. Alkotóház üzemeltetése ahol ingyenes napközben programokat szervezünk 3-30 éves korig. Valamint adományboltot üzemeltetünk a rászorulók részére. Továbbá nyári táborokat szervezünk gyerekek és fiatalok részére.

Adószám:
19561527-1-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi kampányok

Szervezet hivatalos neve:
Fatima Ház Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Fatima Ház

Szervezet adószáma:
19561527-1-06

Honlap:
http://www.fatimahaz.shp.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/fatimahazalapitvany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCdyEpdMbPdRHawLXr7sIcew/feed

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11735005-20541640

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-30-9036745

A szervezet címe:
6724 Szeged, Kossuth L. sugárút 103. III 9.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb szabadidõs tevékenység

Tevékenység leírása:
1. Bűnmegelőzési táborok, játszóházak szervezése 6–25 éves korig korcsoportonkénti megosztásban: a táborok során a fiatalok nem csak azt tanulják meg, hogy mit nem szabad tenni vagy miért és hogyan okoznak kárt a különböző dogok hanem azt is megtanulják, hogy hogyan töltsék el hasznosan szabad idejüket. Alkalmazott módszerek: nem-formális tanulás, játszva tanulás és tanítás sporton keresztül. Célunk: Javítani a fiatalok önbecsülését, fejleszti a toleranciát, segíteni őket helykeresésükben a társadalomba be illeszkedésük során. 2. Családi programok szervezése: ahol a család apraja - nagyja együtt sportolhat, vetélkedhet, kirándulhat. Ezek a programok erősítik a családi összetartozást a szülő –gyerek megbecsülését javítják a közösségi szellemet és a toleranciát. 3. Fórumok és kerekasztal beszélgetések szervezése: Különböző napi témában melyek a családokat érintik vagy a fiatalokat érinti. Vélemény nyilvánítás és tájékozódás színtere. 4.Határon túli kapcsolatok ápolása és a kapcsolatok bővítése: táborok, képzések, fórumok szervezése országhatáron innen és túl: erősítik a társadal2012 -ben Európa Uniós támogatásból 36 részére 3 oldalú cserét szerveztünk. 3 tonna ruha adományt osztottunk szét a rászorulók között, és 25 család kapott karácsonyi csomagot 2013- ban használható állapotba hoztuk az Alkotóházat, 5 tonna ruha adományt osztottunk szét a rászorulók között, és 40 család kapott karácsonyi csomagot 2014-ben Teljesen berendeztük és be indítottuk az Alkotóházat. 4 oldalú Ifjúsági cserét szerveztünk az Európa Unió Fiatalok Lendületben Program finanszírozásával. 32 fiatal és 4 kísérő részvételével. Civil szervezetek összefogásával családi napot szerveztünk a Máltai Játszótéren. Különböző játékokkal lehetett pecsétet szerezni, aminek vásárló értéket adtunk és a helyszínen felállított adományboltba ki-ki kedvére levásárolhatta. A rendezvényen 450 adag ételt osztottunk ki. Alapítványunktól 7 önkéntes dolgozott. Nagyszabású karácsonyi adománygyűjtő rendezvény sorozatot valósítottunk meg, ennek eredményeként volt egy koncertünk, látvány graffiti, modern festmény kiállítás, karácsonyi civil vásár, folyamatos adomány gyűjtés, 22 család kapott értékes csomagot.

Mire gyűjt:

Ingatlan vásárlás

A vásárlással, egy civil szervezetek együttműködésével megvalósuló projekt megvalósításához szeretnénk ingatlant vásárolni.
Célunk, hogy különböző hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű, a társadalom perifériájára szorult fiataloknak táborozási lehetőséget nyújthassunk. Fogyatékkal élők részére is szeretnénk kialakítani egy, a számukra is biztonságosan használható szabadidős helye, mert kiemelten fontosnak tartjuk ennek biztosítását.

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Egyszázalékos
kampány

1 % -ot adok a Sansz táborra

Fatima Ház

Varázsoljon adója 1 % -val! Támogassa alapítványunkat, hogy több gyerek arcára varázsoljunk boldog mosolyt.


Határidő:
2019-05-20
Adószám:
19561527-1-06
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.