Farkasok Egyesület

Gyakorolj! Minden nap, egész nap!

Harcművészetek (Brazil Jiu Jitsu, Katori Shinto Ryu) magas színvonalon való képviselése, eszközös és pusztakezes önvédelem oktatása, a gyakorlás lehetőségének a biztosítása minden korosztály számára, minden nap, egész nap. A Brazil Jiu Jitsu, mint tudomány bemutatása, megvalósítása.

Adószám:
18597709-1-19

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Farkasok Egyesület

Szervezet adószáma:
18597709-1-19

Honlap:
http://farkasok.com

Facebook oldal:
http://facebook.com/harcosok

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/harcosok

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10402740-50526657-52891009

A szervezet telefonszáma:
+36-70-9474226

A szervezet címe:
8330 Sümeg, Simon István utca 13/B. 2 7.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
Edzések szervezése, szemináriumok, edzőtáborok.Több világbajnoki címmel, EB helyezésekkel is bírunk, sok szabályrendszerben, és természetesen a hazai bajnokságok rendszeres résztvevői és eredményes harcosai vagyunk. Legkomolyabb teljesítményünk mégis az, hogy 2004. óta 18 nyugat-magyarországi településre vittük misszióként az egészséges életmód lehetőségét, több száz család életét változtatva meg.

Mire gyűjt:

A mindennapjaink is szűkösen tudnak telni: télen a fűtési szezon miatt, nyáron a gyakorlási kedv hagy alább. Emiatt leginkább vegetálunk, nem jut efölött semmi fejlesztésekre. Az utóbbi évben pedig jelentősen visszaesett a rangosabb versenyekre jutásunk - felélte minden harcosunk a tartalékait, így erre már nem jut. Tavalyig nagyon eredményesek voltunk, azóta pedig csak fejlődtünk - megérné...


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.