FAQ Színház Egyesület


Az FAQ Színház Egyesület célkitűzése elsősorban az FAQ Színház társulatának támogatása, így a társulat népszerűsítése, ezen kívül színházi produkciók (mint minőségi színházi, zenei és táncos produkciók, felolvasóestek, felolvasószínházak, művészeti, szakmai találkozók, workshopok, színházi nevelési programok)  támogatása, képviselete, népszerűsítése. Az FAQ Színház társulatát 2012 májusában hozta össze az a vágy, hogy új formavilág és saját színházi nyelv kialakításával magas szakmai színvonalú közösségi színházat, előadásokat hozzunk létre. A koncentrált műhelymunkában, közösségi, független, szabad alkotásban hiszünk. Igyekszünk gondolkodó, nyílt, változásra képes közegként működni, ami képes újradefiniálni önmagát. A társulatunknak kiemelten fontos a színházművészet sokszínűségének és értékeinek gyarapítása. Azt valljuk, hogy a társadalom kulturális, szellemi állapotának, az anyanyelvi kultúrának, a társadalmi önismeretek és szolidaritásának fejlesztésére a színház remek eszköz lehet.

Adószám:
18523984-1-08

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
FAQ Színház Egyesület

Szervezet rövid neve:
FAQ Színház Egyesület

Szervezet adószáma:
18523984-1-08

Honlap:
https://faqszinhaz.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/FAQszinhaz

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UC_k-TvLpmjaRb6uZKZz1Iqw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700691-68567130-51100005

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 203801528

A szervezet címe:
9022 Győr, Batthyány tér 11.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Mire gyűjt:
Leginkább színházi produkciók megvalósítására és arra, hogy ezeket sikerüljön minél szélesebb közönség réteghez eljuttatni.

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet (FAQ Közhasznúsági melléklet 2019)


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.