Exodus - Közép-Kelet Európa Egyesület

Fiataloktól a fiatalok vezetőiig- szakmai szervezet az ifimunka minden résztvevője számára

Célunk az ifimunka minden résztvevőjének felkutatása, felkarolása és felkészítése. Kiemelten szeretnénk támogatni mindazokat ( tanárokat, ifivezetőket, lelkészeket, mozgalmak munkatársait és a szülőket) akik közvetlenül fiatalokkal foglalkoznak.

Adószám:
18846948-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Exodus - Közép-Kelet Európa Egyesület

Szervezet rövid neve:
Ifjúságépítők

Szervezet adószáma:
18846948-1-13

Honlap:
http://www.ifivezetokepzes.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Ifjusagepitok/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCug7nRTq86O9xIYMW2qb3qQ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742355-21450194-________

A szervezet telefonszáma:
+36 208243471

A szervezet címe:
2040 Budaörs, Kisfaludy u. 39.

Tevékenységi kör:
Egyházi szervezetek

Tevékenység leírása:
Tevékenységünk 3 kategóriába sorolható: - Képzéseket szervezünk - Segédanyagokat fejlesztünk - Személyes kíséréseket vállalunk Tevékenységünket kutatások sorozata előzi meg és kíséri folyamatosan, hogy mindig tisztán lássuk a hiányokat és a szükségeket, amikre reagálnunk kell. Képzésszervezés - Országos Ifivezető Képzést tartunk az ifi munka minden szolgálója számára - Youtube csatornát indítunk képzési videókkal - Egyestés, kislétszámú, témaspecifikus műhelyeket szervezünk - Szakmai blogot üzemeltetünk az ifjúsági munka eszköztárának bővítésére - Podcast sorozatot indítunk ifjúsági vezetőkkel Segédanyagok fejlesztése - Ifi óravázlatokat készítünk - Kártyajátékokat, társasjátékokat hozunk létre az ifjúsági munka segítésére (Mizu, Játékgyűjtemény, Bibliatanulmányozó módszerek) - Pár perces videó sorozatot hozunk létre azok segítésére, akik ifit akarnak indítani, de nem tudják, hogyan tegyék. - A konfirmációs oktatáshoz segítését, átgondolását és megfelelő 2 éves óravázlat segédanyagot állítunk össze. - Az Iskolamissziót és a nem hívő fiatalok elérését szolgáló evangelizálási módokat kutatjuk - Szálláslistát készítünk az ifivezetők számára Személyes kísérések - Mentorálást és beszélgetéseket vállalunk - Szupervíziós csoportokat hozunk létre. - IFI Ambulanciát üzemeltetünk, ami a nap 24 órájában elérhető online segítő szolgálat ifivezetőknek (ha valaki bármilyen fiatalokkal való kérdésben elakad.) - Szakmai hálózatokat hozunk létre (tanároknak, lelkészeknek, ifjúsági munkásoknak) melyekben egy adott területen szolgálók rendszeresen találkozhatnak (és bátoríthatják és fejleszthetik egymást)

Mire gyűjt:
Az Ifjúságépítők csapata teljes mértékben támogatásgyűjtésből tartja fenn a szervezetet. Gyűjtünk projektjeink megvalósítására és főállású munkatársaink fizetésére. Célunk eléréshez szükségünk van az adományodra. Ha tehát szívügyed az ifjúság, támogass minket!


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.