Exodus - Közép-Kelet Európa Egyesület

Fiataloktól a fiatalok vezetőiig- szakmai szervezet az ifimunka minden résztvevője számára

Célunk az ifimunka minden résztvevőjének felkutatása, felkarolása és felkészítése. Kiemelten szeretnénk támogatni mindazokat ( tanárokat, ifivezetőket, lelkészeket, mozgalmak munkatársait és a szülőket) akik közvetlenül fiatalokkal foglalkoznak.

Adószám:
18846948-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Exodus - Közép-Kelet Európa Egyesület

Szervezet rövid neve:
Exodus

Szervezet adószáma:
18846948-1-13

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742355-21450194-________

A szervezet telefonszáma:
+36 301394909

A szervezet címe:
2040 Budaörs, Kisfaludy u. 39. 14.

Tevékenységi kör:
Egyházi szervezetek

Tevékenység leírása:
Tevékenységünk 3 kategóriába sorolható: - Képzéseket szervezünk - Segédanyagokat fejlesztünk - Személyes kíséréseket vállalunk Tevékenységünket kutatások sorozata előzi meg és kíséri folyamatosan, hogy mindig tisztán lássuk a hiányokat és a szükségeket, amikre reagálnunk kell. Képzésszervezés - Országos Ifivezető Képzést tartunk az ifi munka minden szolgálója számára - Youtube csatornát indítunk képzési videókkal - Egyestés, kislétszámú, témaspecifikus műhelyeket szervezünk - Szakmai blogot üzemeltetünk az ifjúsági munka eszköztárának bővítésére - Podcast sorozatot indítunk ifjúsági vezetőkkel Segédanyagok fejlesztése - Ifi óravázlatokat készítünk - Kártyajátékokat, társasjátékokat hozunk létre az ifjúsági munka segítésére (Mizu, Játékgyűjtemény, Bibliatanulmányozó módszerek) - Pár perces videó sorozatot hozunk létre azok segítésére, akik ifit akarnak indítani, de nem tudják, hogyan tegyék. - A konfirmációs oktatáshoz segítését, átgondolását és megfelelő 2 éves óravázlat segédanyagot állítunk össze. - Az Iskolamissziót és a nem hívő fiatalok elérését szolgáló evangelizálási módokat kutatjuk - Szálláslistát készítünk az ifivezetők számára Személyes kísérések - Mentorálást és beszélgetéseket vállalunk - Szupervíziós csoportokat hozunk létre. - IFI Ambulanciát üzemeltetünk, ami a nap 24 órájában elérhető online segítő szolgálat ifivezetőknek (ha valaki bármilyen fiatalokkal való kérdésben elakad.) - Szakmai hálózatokat hozunk létre (tanároknak, lelkészeknek, ifjúsági munkásoknak) melyekben egy adott területen szolgálók rendszeresen találkozhatnak (és bátoríthatják és fejleszthetik egymást)

Mire gyűjt:
Az Ifjúságépítők csapata teljes mértékben támogatásgyűjtésből tartja fenn a szervezetet. Gyűjtünk projektjeink megvalósítására és főállású munkatársaink fizetésére. Célunk eléréshez szükségünk van az adományodra. Ha tehát szívügyed az ifjúság, támogass minket!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.