"Etyeki Állatvédők" Egyesülete

Életeket mentünk.

Küldetésünk a felelős állattartás fontosságának hirdetése, valamint az örökbefogadás népszerűsítése. Szeretnénk elérni, hogy jelentősen csökkenjen a nem kívánt kutyaszaporulat, és ebből adódóan az utcára dobott kutyák száma is, ennek pedig előfeltétele az, hogy az emberek felelősséggel és tudatosan viszonyuljanak az állattartáshoz.

Adószám:
18495779-1-07

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
"Etyeki Állatvédők" Egyesülete

Szervezet rövid neve:
Etyeki Állatvédők Egyesülete

Szervezet adószáma:
18495779-1-07

Honlap:
http://etyekimenhely.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/etyekimenhely/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10402001-50526772-49741009

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 703393856

A szervezet címe:
2091 Etyek, Körpince köz 4. 4.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:

Az etyeki menhelyen elsősorban bántalmazott, rossz körülmények között tartott, sorsukra hagyott kutyák mentésével foglalkozunk. Nap mint nap azért dolgozunk, hogy a gondozásunkba kerülő kutyáknak meg tudjuk adni azt a törődést, figyelmet és szerető gondoskodást, amit eddig nélkülözniük kellett, és hogy mielőbb végleges otthont, szerető családot találjunk mindannyiuknak.

Mire gyűjt:

Menhelyünkön 25-30 kutya számára tudunk helyet biztosítani, és évente több mint 100 kutyának találunk szerető családot, végleges otthont. Szeretnénk töretlen lendülettel folytatni a munkánkat, ehhez kérjük az anyagi támogatásotokat.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.