Északi Támpont Közhasznú Egyesület

Megmutatjuk, milyen a világ ...

A célunk, hogy konkrét ügyeket, történeteket bemutatva széles körű és pragmatikus párbeszéd bontakozzon ki a fontos társadalmi kérdésekben. Akcióink révén a társadalomban az empátia és a tolerancia erősödik, a civil szervezetek és ügyek elismertsége nő, az önkéntesek és adományok száma gyarapodik.

Adószám:
18085019-1-43

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Északi Támpont Közhasznú Egyesület

Szervezet adószáma:
18085019-1-43

Honlap:
http://www.eszakitampont.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/eszakitampont?ref=bookmarks

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/CivilKamera

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-35916075

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-70-3657245

A szervezet címe:
1196 Budapest, Zalaegerszeg utca 117.

Tevékenységi kör:
Közhasznú kiadói, hírközlési tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:
Jelenleg két fő programot valósítunk meg:. I. CivilKamera.hu Program alprojektek - Karmák - Hétköznapi hősök Projekt: A hazánkban névtelenül rejtőző, mégis nagy dolgokat véghezvivő emberekre hívja fel a figyelmet. - Álomgyár Projekt: A projektben leforgatott kisfilmekben az ország különböző pontjain élő fiatalok révén, számos különböző életút jelenik meg. A filmek üzenete, hogy nem kell gazdagnak, zseninek lenni – a sikeres és boldog élethez elég egy jó ötlet és egy adag bátorság. - Miért nem? Projekt: Dokumentumfilmünk társadalmi és fenntarthatósági jelenségekkel, problémákkal foglalkozik a megoldásra koncentrálva. Ezt sugallja a cím is: miért nem csinálunk máshogy bizonyos dolgokat? - vegyDESIGNER Projekt: Ismeretterjesztő filmünkben a designerdrogok térhódításával kapcsolatos fő trendeket mutatja be. Célunk, hogy átfogó képet mutassunk a designerdrog jelenségről. II. Szövetség az Ifjúságért Országos Támogatási Program: A programnak fontos törekvése a források kiosztásán túl az is, hogy a civil társadalmat innovatív eszközökkel vonja be a pályázati folyamatba.A CivilKamera.hu Program díjai és jelölései - A 21. Országos Diákfilmszemle Fiatal Filmes Kategória Legjobb Dokumentumfilm díja (2014) - Az AranyVlog Verseny különdíja (2014) - A Roma Élet - VII. Közép-európai Riport és Dokumentumfilm Fesztivál különdíja (2014) - Függetlenfilm Fesztivál jelölés (2014) - Hégető Honorka különdíj (2013) - ERSTE Alapítvány Társadalmi Integrációs Díj jelölés (2013) - Az Önkéntesség Arcai Fesztivál elismerő oklevele (2011) - Dok.Ro Magyar-Román Dokumentumfilm Fesztivál jelölés (2011) - Az Év Honlapja verseny fődíja non-profit kategóriában (2011) A Szövetség az Ifjúságért Országos Támogatási Program számszerű eredményei: A Szövetség az Ifjúságért Program révén a 2013-as évben összesen 23 civil szervezetet támogattuk Magyarország teljes területéről. A program során közvetetten elért személyek száma meghaladta a 13.000 főt. A program révén 4.301 főt értünk el közvetlenül, amelyből 1.360 fő volt hátrányos helyzetű gyermek.

Mire gyűjt:

Egyesületünk a befolyt adományokból, támogatásokból a társadalmi célú filmek készítése során használt eszközkészletét szeretné gyarapítani. Minden támogatást örömmel és köszönettel fogadunk!

Amikre jelenleg a legnagyobb szükségünk lenne:

  • Sennheiser EW122-P C G3 EW122-P-C-G3 mikrofonszett (Ára: 210.000 Ft) 
  • Secced Reach Plus 1 statív szett (Ára: 280.000 Ft)


 

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.