"ESÉLY" Állat- és Természetvédő Közhasznú Egyesület

Esélyt a hontalan állatoknak!

Egyesületünk célja a Békés városában kidobott, rosszul tartott, sérült, bántalmazott állatok mentése, ellátása, szocializálása, végül felelős gazdihoz juttatása, mindezek mellett a gyepmesteri telep fejlesztése az ott lakók életkörülményeinek javítása érdekében. Céljainkat csak Veletek tudjuk megvalósítani! Segítsetek, hogy segíthessünk! Köszönjük.

Adószám:
18392607-1-04

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
"ESÉLY" Állat- és Természetvédő Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
"ESÉLY" Állat- és Természetvédő Közhasznú Egyesület

Szervezet adószáma:
18392607-1-04

Honlap:
http://www.bekesiallatvedok.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/esely.allatvedok.bekes/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10402025-00022046-00000002

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 203997809

A szervezet címe:
5630 Békés, Hőzső utca 4.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:

Egyesületünk az év 365 napján napi 8 órában önkéntes alapon végzi tevékenységét. Egy évben több száz kutya kerül be a telepre, minden bekerült állat a féreghajtás után kombinált oltást kap illetve chipet és veszettség elleni vakcinát. A betegek és sérültek azonnali orvosi ellátásban részesülnek. A gyepmesteri telepen minden kutyánk legalább 1 órát a kennelen kívül szaladgálhat, csoportokban. A védenceinknek próbálunk felelős gazdit keresni . Csak ivartalanul és egészségesen mehetnek új otthonba. A városi rendezvényeken mindig részt veszünk, az iskolákban, óvodákban előadásokat tartunk ahol az ivartalanítás fontosságát és a felelős állattartást próbáljuk legfőképpen hirdetni. Rendelkezünk közösségi oldallal illetve honlappal is ahol bemutatjuk egyesületünket illetve az örökbe fogadható kutyákról és cicákról informálódhatnak az érdeklődők.

Mire gyűjt:

Egész évben próbálunk gazdálkodni az adó 1 % -ból, de sajnos mindig az anyagiakkal küszködünk. Szeretnénk gyűjteni orvosi költségekre, féreghajtókra, bolhacseppekre, az autó fenntartási költségére. A kennelek karbantartására mindig szükség van. Ha az anyagiak engedik szeretnénk létrehozni egy elkülönítő helységet, ahol a beteg állatokat el tudnánk szeparálni az egészségesektől.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.