Esély a Szebb Jövőért Alapítvány


Az Esély a Szebb Jövőért Alapítvány küldetése szerteágazó, a társadalmi célok szolgálatának jegyében az élet szinte valamennyi területét érinti, a megelőzéstől a gondoskodásig. Fő területei részcéljai között az egészségfejlesztés, oktatás, társadalmi egyenlőség biztosítása, bolygónk és a természeti környezetünk védelme szerepel. Alapítvány kiemelt célja az egészségmegőrzés, a rekreáció, az egészséges életmód, a diák- és szabadidősport támogatása.

Adószám:
19293549-1-03

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Esély a Szebb Jövőért Alapítvány

Szervezet adószáma:
19293549-1-03

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11732071-23264890-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 302998428

A szervezet címe:
6100 Kiskunfélegyháza, X. körzet 82

Tevékenységi kör:
Többcélú és általános adományosztás, támogatás

Tevékenység leírása:

Oktatásokat, előadásokat, ingyenes lakossági programokat, egyéb rendezvényeket, kampányokat szervezünk, és biztosítjuk az ehhez szükséges tananyagokat infrastrukturális hátteret. Kiadványokkal, prospektusokkal, szórólapokkal és webkampánnyal népszerűsítjük, tájékoztatunk és hívjuk fel a figyelmet projektjeinkre és ezáltal a fenntarthatóság fontosságára. Olyan ingyenes programokat biztosítunk, ahol átfogó ismereteket szerezhetnek az életmódváltás legfontosabb lépéseiről, a szakmai fejlődés és a fenntarthatóság összekapcsolásának lehetőségeiről, hogyan lehet kis költségvetésből a mindennapok során ezt megvalósítani, és milyen különleges lehetőséget biztosít erre lakóhelyük. A fiatalok jelentik a jövőt, ezért nagyon fontos, hogy olyan tudást biztosítsunk számukra ezen a téren, ami magabiztos, felelősségteljes viselkedésre és életvitel megválasztására ösztönzi őket. Az Alapítvány működése országos kiterjedésű oktatási programjaink, rendezvényeink valamennyi régio lakosai számára elérhetőek, igényelhetőek. Magas szintű tapasztalatunk van az ország minden területén elérhető szakértőink, oktatóink koordinálásában, események, előadások az adott területi sajátosságoknak megfelelő szervezésében.

Mire gyűjt:

Kapcsolj ki! Telefonmentes szabadidős Élménynap megrendezéséhez lebonyolításához szükséges anyagköltség, gyermekek étkeztetése feladatlapok nyomtatása. A program megvalósításához kapcsolódó szakmai szolgáltatások, előadói díjakra gyűjtünk lehetőségekhez mérten.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.