Esély a Gyermekeknek Alapítvány

Segíts, hogy segíthessünk!

Az alapítvány elsődleges célja, hogy segítséget nyújtson beteg, hátrányos helyzetben lévő gyermekekszámára megfelelő életfeltételek biztosításához, ezáltal egyenlő eséllyel induló, boldog és egészséges gyermekek neveléséhez.

Adószám:
18177985-1-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Esély a Gyermekeknek Alapítvány

Szervezet rövid neve:
EGYA

Szervezet adószáma:
18177985-1-41

Honlap:
http://www.egya.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/EselyAGyermekeknekAlapitvany?ref=ts&fref=ts

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCcJGsAmPCnzN-qgd-UWjOgw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11786001-20158442-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 501288490

A szervezet címe:
1037 Budapest Bokor utca 9-11.

Tevékenységi kör:
Intézményes gyermek- és ifjúságvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:

Orvosi berendezések, eszközök, műszerek vásárlása beteg gyermekek hatékonyabb és minél magasabb színvonalú ellátás érdekében, Hozzájárulás a magyarországi gyermekéhezés felszámolásához az e célra közvetlenül nyújtott támogatások( óvodai, iskolai, stb) befizetések megkönnyítésére, részben vagy egészben történő átvállalásával, A beteg gyermeket nevelő családok gyógykezelésével járó költségei, az otthoni ápoláshoz szükséges eszközök beszerzési költségei részben vagy egészben történő átvállalásával javítani kívánjuk e családok életminőségét, · az alapítvány együttműködési megállapodást köt kórházakkal, klinikákkal orvosi műszerek, eszközök és berendezések beszerzésére, · együttműködik iskolákkal rászoruló, hátrányos helyzetű, gyerekek támogatásának kiválasztására és támogatására, A hátrányos helyzetben lévő, gyermekek életminőségének javításához természetbeni hozzájárulás nyújtása ( ruházat, élelmiszercsomagok, iskolai tanulmányokat segítő eszközök),kulturális programokon való részvétel finanszírozása( színház, cirkusz);, Szervezetünk a megalakulás óta évről-évre egyre több beteg, hátrányos helyzetű gyermeken tud segíteni. Az elmúlt évek alatt több ezer gyereknek tudtunk valamilyen módon segíteni. Ezek magukba foglalják az orvosi eszközöket, élelmiszereket -, játékokat és ajándékcsomagokat -, illetve rendszeres anyagi támogatásokat -, továbbá szórakoztató programokat kórházon belül és kívül. Nem csak közvetlenül a gyermekeket támogatjuk. Segítjük az őket gyógyító intézményekeket is, több kórházi berendezés, műszer került sikeres átadásra, melyek a következők: A Madarász utcai Gyermekkórháznak : egy Neuron-X 16 csatornás digitális EEG készülék, melyet a későbbiek során a kórház kérésére az alapítvány 16 csatornáról, 24 csatornára bővített. A Budapesti I-es, illetve II-es számú Gyermekklinikának :Vérplazmák tárolására alkalmas speciális hűtőberendezés., speciális infúziós pumpák, pulsoxymeter, mikrocentrifuga. Budai Gyermekkórháznak : - Endoszkóp állványok.

Mire gyűjt:

 

Jelenleg a  Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermekklinika Intenzívosztály felkérésére egy IMT Bellavista magas szintű lélegeztetőgépre gyűjtünk.  Az intenzívosztály a régió legmagasabb progresszivitási szintű részlege.  Felveszik  és ellátják  az egy hónapos és 18 év közötti összes súlyos, kritikus állapotú beteget. A gyermekeket saját ambulenciáikról illetve a régióban található klinikákról, kórházakból irányítják ide. Az osztály még hatékonyabb működéséhez elengedhetetlen  az eszköz beszerzése.  A berendezés értéke meghaladja a tízmillió forintot. 

Jogállás:
Közhasznú

Egészségügy
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Segíts, hogy segíthessünk!

EGYA

Az Alapítvány elsődleges célja, hogy segítséget nyújtson a leukémiás és daganatos beteg gyermekeknek. A gyermekek közvetlen támogatása mellett támogatja az őket gyógyító intézményeket is.


Lezárult:
2020-05-20.
Adószám:
18177985-1-41
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Az élet megy tovább

EGYA

A járvány minket is kíméletlenül érintett. A segítségeteket kérjük egy olyan iroda létrehozásában, ahol csapatunk az elmúlt 18 év szellemében tud tovább dolgozni.

1% 2.000 Ft összegyűlt
600.000 Ft-ból
Érdekel
Egészségügy
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Segíts, hogy segíthessünk!

EGYA

Az Alapítvány elsődleges célja, hogy segítséget nyújtson a leukémiás és daganatos beteg gyermekeknek. A gyermekek közvetlen támogatása mellett támogatja az őket gyógyító intézményeket is.


Lezárult:
2019-05-21.
Adószám:
18177985-1-41
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.