Érthetően az Egészségért az Orvosok és Egészségügyi Szakdolgozók Jövőjéért Alapítvány

” Senki nem tehet érted többet, minthogy segít neked, segíteni önmagadon.” (Samuel Smiles)

A társadalom elvárásai az egészségügyi dolgozók felé igen magasak. Szakadék van a betegek és a túlterhelt orvosok, egészségügyi dolgozók lehetőségei között. Az alapítvány ez a szakadékot igyekszik áthidalni azzal, hogy mindkét oldalán tevékenyen részt vállal a kommunikációs nehézségek feloldásában.

Adószám:
18136081-2-11

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Érthetően az Egészségért az Orvosok és Egészségügyi Szakdolgozók Jövőjéért Alapítvány

Szervezet adószáma:
18136081-2-11

Honlap:
http://www.erthetoen.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/erthetoenalapitvany/?fref=ts

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12020407-01196003-00100001

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-20-5401101

A szervezet címe:
2800 Tatabánya, Jegenye utca 88.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

Tevékenység leírása:
Az Alapítvány pályázatot ír ki ÉRTHETŐEN A TELJESEBB ÉLETEMÉRT című továbbképzésen való részvételre. A képzés célja az egészségügyi szakdolgozók lelki egészségvédelme, különös tekintettel a kiégés megelőzésére, stresszkezelő készségeik, betegkommunikációjuk fejlesztésével. A képzés azon a felismerésen alapul, hogy mások szolgálata nagyfokú elköteleződést, fáradságot és folyamatos jelenlétet igényel. A hosszú távon segíteni képes embernek szüksége van az erőforrás- és fejlődéshangsúlyú szemléletre, a tudatosságra és az énvédelemre, hogy munkavégzése továbbra is hivatás maradhasson. Programunk egyszerre célozza az egészségügy résztvevői közötti belső és külső kommunikáció színtereit.Alapítványunk mind a 17 egészségügyi szakmacsoport részére kiírt kreditpontos szakdolgozói képzéseket tart, valamint orvosképzéseket szervez és tart, a Semmelweis Egyetem akkreditált képzőhelyeként. 2014-ben a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarával közösen megvalósított egészségügyi szakdolgozói kreditpontos képzéseinken közel 600 fő vett részt. 2012-ben a legjobb kis költségvetésű kampány különdíjasa lett. /Nemzeti Egészségügyi és Egészségipari Kommunikációs Közhasznú Egyesület /

Mire gyűjt:

Az Alapítvány harmadik alkalommal ír ki díjmentes pályázatot  ÉRTHETŐEN A TELJESEBB ÉLETEMÉRT című továbbképzésen való részvételre. Az adományok teljes összegét ezen képzés megvalósítására használja fel.

Az egészségügyi ellátásban dolgozóknál a növekvő elvárások miatt mentális fásultsági, súlyosabb esetekben testi tünetek jelenhetnek meg. Ezek kártékonyan befolyásolják a gyógyító munkát, a munkahelyi, családi viszonyokat, az egészségügyi dolgozók életminőségét.

A képzés a gyógyító jelenlét megőrzését célozza az egészségtudatosság, kiégés-megelőzés, hatékony kommunikáció, önismeret fejlesztésével.

 

 

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.