Érték az Élet Alapítvány

Segíts, hogy segíthessünk!

Mozgássérült és Fogyatékkal élkő gyermekek és felnőttek, valamint idős korúak segítése, támogatása!

Adószám:
19107301-1-20

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Érték az Élet Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Érték az Élet

Szervezet adószáma:
19107301-1-20

Honlap:
http://www.segitsnekem.com

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
14100347-31201549-01000008

A szervezet telefonszáma:
+36 706748317

A szervezet címe:
8921 Alibánfa, Ady Endre utca 42.

Tevékenységi kör:
Intézményes gyermek- és ifjúságvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
Alapítványunk más civil szervezetekkel közösen segíti a reászorulókat. Adománygyűjtéseket szervez, adományokat oszt, szabadidő hasznos eltöltésdét segíti, szervezi. Idős embereknek segít, külhoni Magyar szervezetekkel tartjuk a kapcsolatot, támogatjuk Őket. Adományközpontot üzemeltetünk Söjtör településen, ahol a rászorulók részére adunk alapvető Élelmiszert önköltséi áron, ruházatot és bútort jelképes összegért, vagy ingyenes adományként.

Mire gyűjt:
Jelenleg egy Kárpátaljai Magyar iskolának gyűjtünk. Ez az iskola a tavasszal leégett, most van folyamatban az újjáépítése. Ide gyűjtünk iskolai padokat, székeket. Gyűjtünk még Táblát, krétát és egyéb iskolai felszereléseket. Könyvtáruk részére Magyar nyelvű tankönyveket, könyveket. Tanszereket szeretnénk részükre vásárolni. Játékokra és készségfejlesztő eszközökre is szükség lenne. Az összegyűjtött adományokat képviselőjüknek juttatnánk el Ungvárra.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.