Érdi Tanoda Otthon Egyesület

Tudás és szeretet: tanoda és otthon

A feltétel nélküli szeretet eszközével segíteni, támogatni a gyermekeket és családokat a tanulásban, társas kapcsolatok alakításában, boldogulásban. Célunk, hogy a nálunk tanuló gyermekek bekerüljenek a társadalomba, helyt álljanak az iskolában és az életben. Sikerélményekkel gazdagodjanak a tevékenységek által, így a tevékenységeket a saját kedvükre végezzék, megérezzék saját kompetenciáik, motivációik, céljaik erejét.

Adószám:
18876770-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Érdi Tanoda Otthon Egyesület

Szervezet rövid neve:
Érdi Tanoda Otthon

Szervezet adószáma:
18876770-1-13

Honlap:
https://www.erditanodaotthon.hu/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10403136-00030154-00000001

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 23740354

A szervezet címe:
2030 Érd, Felső utca 123. 123.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

KÖZÖS TANULÁS: A rászoruló gyermekekkel 25 kollégánk tanul együtt. Olyan önkéntes-gyermek arányra törekszünk, amely lehetővé teszi, hogy minden gyermek egyénre szabott szeretetet, türelmet, odafigyelést és fejlesztést kapjon a vele foglalkozó felnőttől. Emellett tanítjuk gyermekeinket az illemre, a helyes viselkedésre, a mindennapi élet problémáinak megoldására. SZOCIÁLIS GONDOZÁS: Évente hozzávetőleg 25-30 családdal állunk kapcsolatban. Segítünk a gyermekgondozás, munkába állítás, felnőtt tanulás, adminisztratív ügyeinek elintézésében. Tamogató családi párosok kialakítására törekszünk, melyek által állandó és személyes segítséget, bizalmi kapcsolatot is kaphatnak a rászorulók. SZABADIDŐS PROGRAMOK: Lehetőséget adunk a szabadidő hasznos eltöltésére: közösen kertészkedünk, kézműveskedünk, játszunk, beszélgetünk, ünneplünk születésnapot, nemzeti ünnepeket, nagy teljesítményeket. Családi napjainkon, klubjainkon a szülők vitathatják meg gondolataikat. Közösség építésére törekszünk, melyben a nehézségekkel küzdő emberek és családok találkozni, beszélgetni, barátságot kötni és egymástól tanulni tudnak.

Mire gyűjt:

A Tanodát magánadományokból működtetjük, így a működés folytonosságának és színvonalának biztosítására gyűjtünk: az épület karbantartása, felújítása, bővítése, eszközök beszerzése (laptopok, füzetek), táborok szervezése, kirándulások, közös fagyizások, szülinapozások, ajándékok ünnepekre, ballagásicsokor készítés stb stb Költéseinket, programjainkat a jelen lévő, aktuálisan elkötelezett gyermekek és családok igényei szerint alakítjuk.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.