Epika Kulturális és Művészeti Alapítvány

Támogassuk együtt a jövő művészgenerációját!

Az alapítvány célja, hogy a különböző művészeti tevékenységek közül, kiemelten pártfogolja az előadó-művészetet, támogassa minden korosztály számára, különösen kiemelve a fiatalok, gyerekek tehetséggondozását.

Adószám:
19301718-1-13

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Epika Kulturális és Művészeti Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Epika Alapítvány

Szervezet adószáma:
19301718-1-13

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Fissz-Feszt-102203062025549

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742104-24297958-________

A szervezet telefonszáma:
+36 705048153

A szervezet címe:
2120 Dunakeszi, Flórián utca 13/A. 4.ajtó

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
2020-ban hoztuk létre a Fiatalok Szabadtéri Színpada összművészeti fesztivált, ahol a legkisebb művészek mutathatták meg magukat, alkotásaikat, performanszukat és szerzeményeiket. Fontosnak tartjuk a tehetségek gondozását, ezért megvalósítottunk egy új platformot, ami kiemelten a jövő művészgenerációjának ad lehetőséget a bemutatkozásra. A fellépések mellett a családokra összpontosítottunk és ingyenes programokat szerveztünk helybéli művészek és vállalkozások foglalkoztatásával. 2021-ben folytatjuk a működésünket és július 30. és augusztus 8. között megrendezzük a második fesztiválunkat Dunakeszi Duna-partján. Számos programot szervezünk, különböző művészeti ágakban, mint színház, irodalom, slam poetry, komolyzene, könnyűzene, cirkusz, bábelőadások stb. Célunkat fókuszba helyezve idén is kerestük a gyerek és fiatal fellépőket, de mellettük profi, karriert befutott művészeket is meghívtunk, annak érdekében, hogy találkozhasson egymással a két generáció. Az idei fesztivált a nemrégiben elhunyt Jankovics Marcell Kossuth-díjas rajzfilmrendező, a nemzet művésze emlékének ajánljuk. A korszakformáló alkotó özvegyének, Rubovszky Évának megtisztelő engedélyével fesztivál-pólókat készítünk, amelyeken tervezetten olyan népszerű és mindenki számára ismert grafikák láthatók majd, mint a Magyar Népmesék, Az ember tragédiája és az Oscar-díjra jelölt Sisyphus rajzai. A látogatók a pólókat az alapáron túl, általuk meghatározott, úgynevezett támogatói összeggel is megvásárolhatják majd. A teljes bevétellel a pandémiás időszak miatt nehéz helyzetbe került művészeket támogatjuk. Jövőbeli célunk a fesztivál bővítése, más városokban, országokban való megjelenés, valamint hasonló fesztiválokkal való együttműködés. Bízunk benne, hogy sikerül kiépíteni egy szerteágazó kapcsolati rendszert, ahol másokkal közösen támogathatjuk a művészeti ágakat.

Mire gyűjt:
Adományát a művészeti területeken kiemelkedő eredményeket elért diákoknak a támogatására, a 10-25 év közötti fiataloknak a bemutatkozási lehetőség biztosítására és a COVID-19 vírusjárvány okozta problémák által bajba jutott művészek anyagi támogatására használjuk fel.

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet (ALAPÍTÓ OKIRAT)

  Közhasznúsági melléklet (BÍRÓSÁGI KIVONAT)

  Közhasznúsági melléklet (BÍRÓSÉGI VÉGZÉS)


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.