Énmárka és Stílus Nők egymásért és a Jövő Generációért Egyesület

Éljünk igazi életet! Támogatunk, Fejlesztünk, Inspirációt teremtünk!

Egyesületünk pécsi és környéki vállalkozónők, támogatók, fiatalok és régóta fiatalok elhatározásából 2023.06.15-én alakult meg. Hiszünk abban, hogy mindenki számára elérhetővé kell tenni azokat eszközöket és lehetőségeket, amelyek elősegítik az egészséges és sikeres élet megélését. Fontosnak tartjuk az információ és tudásátadást, mely lehetőséget biztosít a nőknek, fiataloknak és hátrányos helyzetű embereknek az önfejlesztésre, fejlődésre, vállalkozói ismeretek megszerzésére.

Adószám:
19363037-1-02

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Énmárka és Stílus Nők egymásért és a Jövő Generációért Egyesület

Szervezet rövid neve:
Énmárka és Stílus Egyesület

Szervezet adószáma:
19363037-1-02

Honlap:
http://www.brandstyle.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/enmarkastilusegyesulet

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11731018-21471708-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 301364503

A szervezet címe:
7629 Pécs, Dobó István utca 86-90.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Mire gyűjt:
A "Hétköznapi hősök útja" egy interaktív és inspiráló programsorozat, mely célja, hogy támogassa a résztvevőket az önértékelésük, magabiztosságuk fejlesztésében, céljaik kitűzésében, priorizálásában, napi rutinjuk fókuszának megtalálásában. A program során motivációs előadások, önértékelést, célokra fókuszálást segítő workshopok, kötetlen beszélgetések, klubprogramok kerülnek megrendezésre. Adománygyűjtésünk célja, az októberben induló programunk minél több olyan nő, hátrányos helyzetben élő fiatal tudjon részt venni, minél hatékonyabb klubprogramokat, előadásokat tudjunk szervezni.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.