Emma Közhasznú Egyesület

A TE történeted, a MI történetünk!

EMMA egy közösség: sorstárs- és szakmai közösség, amely elsősorban a gyermekvállalás időszakán keresztül tekint rá a női életútra, és dolgozik azért, hogy az anyák társadalmi helyzete javuljon. Tevékenységünk előterében a várandósság, a szülés, és a kisgyermeknevelés évei, illetve az ehhez szorosan kapcsolódó társadalmi rendszerek állnak, különös tekintettel a szülészeti ellátórendszerre. Hiszünk a nők közötti összefogás és szolidaritás erejében. Arra biztatjuk, abban támogatjuk a nőket, hogy tegyenek önmagukért és egymásért, és vállaljanak felelősséget a társadalmi szintű változásért is.

Adószám:
18242416-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Emma Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
EMMA Közhasznú Egyesület

Szervezet adószáma:
18242416-1-42

Honlap:
http://www.emmaegyesulet.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/emmaegyesulet/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UClQ4XZluzufyyepIMe25SvQ/videos?view_as=subscriber

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11542265-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 203950556

A szervezet címe:
1072 Budapest, Akácfa utca 45 IV. 2.

Tevékenységi kör:
Nõi jogok védelme

Tevékenység leírása:

Célunk megvalósítása érdekében információt szolgáltatunk, tematikus csoportokat szervezünk a gyermekvállalásra való felkészüléshez, közösségi tereket teremtünk a nőknek ebben az igen érzékeny életszakaszban, segélyvonalat működtetünk, valamint a nők szülési élményét és a szülészeti ellátásban dolgozó egészségügyi szakemberek munkakörülményeit, szükségleteit és általános állapotát vizsgáló hazai és nemzetközi kutatásokban veszünk részt. 

  • Az EMMA Vonal egy klasszikus értelembe vett lelkisegélyvonal anyáknak, a szülés előtti és utáni időszakban. Hívható minden hétköznap 10:00 - 12:00 és este 21:00 - 23:00 óra között most már az INGYENES ZÖLD SZÁMON, ami +36 80 414 565. Levelet a hét bármely napján írhattok az [email protected] címre.
  • EMMA Műhelyeink arra nyújtanak lehetőséget, hogy a nők elfogadó és támogató környezetben cseréljenek tapasztalatot, megbízható információhoz jussanak szakemberek által, és a helyi közösségeiket megerősítsék. 

A gyermekvállalás támogatása társadalmi feladat, mindannyiunk érdekét szolgálja. 

Mire gyűjt:

A Zöld utat az anyáknak! kampánynak köszönhetően, 2020.07.01-től az az ingyenesen hívható zöld számunkon érhetitek el az EMMA Vonalat: 06 80 414 565.

Az ügyeleti időnk változatlan, minden hétköznap 10-12 és este 21-23 óra között, levelet bármikor írhattok az emmavonal @emmaegyesulet.hu címre.

Az átállási folyamatban biztosan lesznek kellemetlenségek, előre is elnézéseteket és megértéseteket kérjük.

A TE TÖRTÉNETED, A MI TÖRTÉNETÜNK IS!

Az EMMA Vonal olyan hely, ahol kicsi és nagy dolgokról is beszélgethetünk. Beszélgethetünk arról, hogy éppen most belefáradtál az anyaságba, hogy megterhelő a folyamatos készenlét, hogy nem tudod hogyan altasd el vagy tápláld a kisbabádat. Beszélgethetünk arról, ahogyan beszéltek veled szülés közben és arról is, hogy nőként éppen elveszítetted magad, hogy nem ért meg a családod vagy a párod, hogy nagyon egyedül vagy. Ezek mind az anyaság problémái. Mindegyik probléma figyelmet érdemel.

Jogállás:
Közhasznú

Jogvédelem
Közösségi
adománygyűjtés

Zöld utat az anyáknak!

EMMA Közhasznú Egyesület

EMMA hisz abban, hogy egyetlen nő sem maradhat támogatás nélkül a kialakult járványhelyzetben. Támogass bennünket az EMMA Vonal ingyenes zöld számának felállításában!

138% 663.500 Ft összegyűlt
480.000 Ft-ból
Érdekel
Egyéb
Közösségi
adománygyűjtés

Találkozzunk EMMÁNÁL!

EMMA Közhasznú Egyesület

Az EMMA Műhelyt azért hoztuk létre, hogy azok a nők, akik nehéz vagy traumatikus élményeket élnek át a gyermekvállalásuk során, gyógyulni tudjanak.

108% 324.000 Ft összegyűlt
300.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.