Emma Közhasznú Egyesület

Együtt lenni jó!

Az EMMA Egyesület 2010 óta dolgozik azért, hogy az új élet születése, az anyává, családdá válás örömteli esemény, kiteljesítő élmény lehessen minden nő, gyermek, család számára. Hiszünk abban, hogy ebben az érzékeny időszakban a nők és családjaik valódi támogatást, törődést és biztonságot érdemelnek, tevékenységünk ennek a célnak a megvalósulását szolgálja.

Adószám:
18242416-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi kampányok

Szervezet hivatalos neve:
Emma Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
EMMA Közhasznú Egyesület

Szervezet adószáma:
18242416-1-42

Honlap:
http://www.emmaegyesulet.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/emmaegyesulet/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UClQ4XZluzufyyepIMe25SvQ/videos?view_as=subscriber

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11542265-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 203950556

A szervezet címe:
1072 Budapest, Akácfa utca 45 IV. 2.

Tevékenységi kör:
Nõi jogok védelme

Tevékenység leírása:

Képzett segítőink az EMMA Vonalon (https://www.facebook.com/emmavonal/ ) elérhetők a nők, családok számára, akár kérdésük van a gyermekvállalással kapcsolatban, akár nehézségeikről, élményeikről szeretnének biztonságos környezetben beszélgetni.

EMMA Műhelyeink arra nyújtanak lehetőséget, hogy a nők elfogadó és támogató környezetben cseréljenek tapasztalatot, és a meghívott szakembertől kérdéseikre is választ kapva megerősödve térjenek haza.

Hisszük, hogy a gyermekvállalás támogatása társadalmi feladat, mindannyiunk érdekét szolgálja. Tudjuk, hogy a nők és a szakemberek egyaránt érzik a jelenlegi szülészeti ellátás árnyoldalait. Valljuk, hogy azok között, akik egy jobb szülészeti ellátásra törekednek, fontos a párbeszéd, és lehetséges az együttműködés. Az EMMA Egyesület a rendszerszintű változáshoz a nők tapasztalatára irányuló kutatásokkal, a szakmával való együttműködéssel járul hozzá.

Mire gyűjt:

Az EMMA Vonal (https://www.facebook.com/emmavonal/) és az EMMA Műhely működéséhez a ti támogatásotok kulcsfontosságú. Munkánkat pályázatokból és magánszemélyek adományaiból finanszírozzuk, munkatársaink fele önkéntes alapon végzi tevékenységét.

Kérjük, hogy adományaitokkal támogassátok a munkánkat, így járulva hozzá ahhoz, hogy úgy személyes mint rendszerszinten az ellátás biztonságossá válhasson.

 

Jogállás:
Közhasznú

Egyéb
Közösségi
kampány

Találkozzunk EMMÁNÁL!

EMMA Közhasznú Egyesület

Az EMMA Műhelyt azért hoztuk létre, hogy azok a nők, akik nehéz vagy traumatikus élményeket élnek át a gyermekvállalásuk során, gyógyulni tudjanak.

108% 324.000 Ft összegyűlt
300.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.