Emberek az állatokért állatrendőrség 2013 Alapítvány

Együtt a felelős állattartásért!

Alapítványunk szélesebb körben szeretné Budapesten, a TNR módszert elterjeszteni, az "utcai" közterületen élő cicák ivartalanítását elősegíteni. Szeretnénk mentéseink számát növelni, a hozzánk forduló bejelentéseknek mind nagyobb számban megfelelni.

Adószám:
18514254-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Emberek az állatokért állatrendőrség 2013 Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Állatrendőrség Alapítvány

Szervezet adószáma:
18514254-1-43

Honlap:
http://www.allatrendorseg.com

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/allatrendorseg2013

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12010422-01418753-00100008

A szervezet telefonszáma:
+36 303676424

A szervezet címe:
1124 Budapest, Fodor utca 120.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
Alapítványunk civil önkéntesek szerveződése, 2013-ban alakultunk. Alapító tagjaink több éves állatmentői tapasztalattal rendelkeznek. Számunkra az állatmentés elhivatottság, szabadidőnkben önkéntes alapon végezzük. Célunk az állatok jólétének, minőségi életének segítése, az állatkínzás áldozatául esett állatok azonnali mentése, a hatóságokkal közreműködve. Továbbá állatorvoshoz való szállításuk, ideiglenes befogadóknál történő elhelyezésük, gyógykezeltetésüknek, testi, lelki rehabilitációjuknak megteremtése és végleges örökbeadásuk. A köztéri macskakpupulációk ivartalanítása TNR módszerrel. A helyes és felelős állattartás, valamint az állatvédelmi törvények megismertetése és betartatása a lakosság körében.

Mire gyűjt:
A mentett állatok orvosi kezelésésnek költségei, ivartlanítás, rehabilitáció, szükség esetén panzió költségei A tavaszi "kölyök cica bumm" megelőzőse, TNR módszerrel, közterületeken.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.