Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

ELTE Alumni Alapítvány

Örök diákjait visszavárja az ELTE Alma Mater!

Alapítvány célja: • elősegíteni azt, hogy az ELTE és jogelődjei egykori hallgatói, oktatói, kutatói, oktató-kutató munkát segítő munkatársai és az Egyetem közötti kapcsolat szorosabbá váljon, ezáltal mód nyíljon az egyetemi hagyományok szélesebb körű és magasabb szinten történő ápolására; • segíteni az egykori hallgatók, oktatók, kutatók, az oktató-kutató munkát segítő munkatársak egymás közötti, illetve az egykori hallgatók, oktatók, kutatók, az oktató-kutató munkát segítő munkatársak és az Egyetem jelenlegi oktatói és hallgatói közötti kapcsolat kiépítését, illetve megerősítését; • adományokat gyűjteni, anyagi támogatásokat szervezni az Egyetem Alumni szervezete működtetéséhez, céljai megvalósításához, • az Egyetem karain, szakkollégiumaiban, kulturális és sportlétesítményeiben végzett oktatási, tudományos, kulturális és sport tevékenységhez támogatások szerzése

Adószám:
18133442-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
ELTE Alumni Alapítvány

Szervezet rövid neve:
ELTE Alumni

Szervezet adószáma:
18133442-1-41

Honlap:
http://www.elte.hu/alumni

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/ELTEAlumni/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10300002-10408814-49020010

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 14116500

A szervezet címe:
1056 Budapest, Szerb utca 21-23.

Tevékenységi kör:
Felsõoktatás, támogatás

Mire gyűjt:

Az ELTE Alumni Alapítvány kiemelt célja, hogy a volt hallgatók összefogásával a jövő büszkeségei közül támogatásban részesülhessenek a tehetséges és szociálisan rászoruló hallgatóink.

Jogállás:
Közhasznú

Oktatás
Telefonos
adománygyűjtés

ELTE Alumni a tehetségekért!

ELTE Alumni

A támogatási kedv növelése céljából színvonalas rendezvényeket szervezünk az ELTE volt hallgatói és az érdeklődők számára.


74 hívás, 11 sms
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.