Első Nyúlmentő Alapítvány


Alapítványunk célja a nyulak kulturált tartásának népszerűsítése, nyulakkal kapcsolatos ismeretek terjesztése, összefogás a a szaporítók ellen, bajbajutott nyulak mentése, rehabilitálása és örökbe adása, ezen kívül segíteni kívánjunk az állatmentésre és állatvédelemre vonatkozó jogi szabályozás gyakorlatban történő érvényesülését is.

Adószám:
18727944-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Első Nyúlmentő Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Első Nyúlmentő Alapítvány

Szervezet adószáma:
18727944-1-42

Honlap:
https://nyulmentoalapitvany.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/elsonyulmentoalapitvany/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10101205-72454900-01004004

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 203372537

A szervezet címe:
1171 Budapest, Postamester u. 13.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:

Beteg, sérült vagy kidobott nyulakat mentünk, viszünk állatorvoshoz és kezelünk, gyógyulásuk után pedig örökbefogadó családhoz helyezzük őket. Rossz körülmények között tartott nyulakat fogadunk be vagy szükség esetén segítséget nyújtunk, tanácsot adunk. Kiadványokat és ismeretterjesztő szóróanyagokat készítünk és teszünk közzé. Jótékonysági eseményeken veszünk részt, tájékoztató konferenciát rendezünk.

Mire gyűjt:

Röviden: orvosi költségre, gyógyszerekre, táplálékra és felszerelésre gyűjtünk. Alapítványunk magas színvonalú - nyulakhoz értő - állatorvosi rendelőkben gondoztatja a nyulakat. Minden nyúl egészségesen, oltva és ivartalanul költözik új családjához. Ezen kívül jó minőségű táppal és szénával látjuk el az állatainkat. A megfelelő tartáshoz szükséges a minőségi alom és felszerelés is.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.