Életrevaló Karitatív Egyesület

Minden ami él, életrevaló.

Budapest és Pest megye területén élõ mentális, szociális vagy egyéb (elemi csapás, bántalmazás, átmeneti ellehetetlenülés…stb) okból krízis helyzetbe került veszélyeztetett gyermekek, fiatalok, családok részére szociális ellátás végzését vállalja. A területen élõ gyermekek és fiatalok harmonikus testi, lelki fejlõdését veszélyeztetõ tényezõk megelõzése a közoktatási intézményekkel együttmûködve. A veszélyeztetettek körében drog-prevenciós programok gyakorlati alkalmazása, illetve azokhoz segédanyagok készítése a közoktatási intézmények számára. Drogprevenciós információs kiadványok, oktatási segédanyagok kiadása, továbbá a témával kapcsolatos médiaesemények létrehozása, a 1036/2002. (IV.12) Kormány határozat , továbbá az 1997. Évi CLIV. törvény 42§-a alapján.

Adószám:
18683758-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Életrevaló Karitatív Egyesület

Szervezet rövid neve:
Életrevaló Egyesület

Szervezet adószáma:
18683758-1-42

Honlap:
http://www.eletrevaloegyesulet.jimdo.com

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/eletrevaloorg/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11711034-20854162-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-70-3891535

A szervezet címe:
1101 Budapest, Vaskő u. 1. 3.lh. fszt. 14. 1. 3.lh. fszt. 14.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb gyermek- és ifjúságvédelem

Tevékenység leírása:

Kiknek segítünk?
Az ÖFM speciális gyermekvédelmi intézményekben élő fiatalok részére nyújt filmkészítő foglalkozásokat.

Hogyan  segítünk?
A gyerekeknek közösen kell egy kisfilmet elkészíteni, ami komoly egyéni és csoportos fejlődést igényel. Igy a fiatalok megtapasztalják a sikert és felismerik, hogy képesek mások által is elismert értékeket létrehozni.

Miért pont film?
A legtöbb fiatal szeretne filmben szerepelni. Az általunk felkínált lehetőség csábítja es dinamizálja oket. Önismeretük fejlődik, céljaik lesznek, tudatosabbá váltak és elkezdenek hinni önmagukban. A kisfilmek révén jelentős társadalmi érdeklődés irányul a fiatalok felé, amivel formálják is a társadalomban az intézményi keretek között nevelkedő gyerekekről alkotott képet.

Mire gyűjt:

Hogyan segíthetsz Te nekünk?
A MOL Alapítvány és az Erste Social Banking tamogatasa mellett szükségünk lenne még további 600.000 Ft.-ra. Ebből az összegből tudnánk a forgatáshoz szükséges technikai felszerelést és kellékeket kibérelni vagy megvásárolni és a felmerülő jogdíjakat kifizetni. Ehhez kérjük támogatásodat, amit az adjukossze.hu adománygyűjtő oldalon tudsz eljuttatni.

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Egyéb fájl: Programjaink kezdetektől mostanáig 20 év

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Önismereti Filmes Műhely
Időkapszulában utazunk

Életrevaló Egyesület

Kérjük támogatásoddal segíts Te is, hogy az anyaotthonos gyermekekből és fiatal filmesekből álló csapatunk leforgathasson egy szívmelengető filmet.
(Civil Díj 2020 Legjobb Együttműködés döntős program.)

100% 251.420 Ft összegyűlt
250.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Filmeket készítünk, önbizalmat teremtünk!

Életrevaló Egyesület

Támogasd az önismereti-filmes műhely nyári táborát! A munka során Farkas Franciskával fontos társadalmi témákat dolgozunk fel és filmesítünk meg.

32% 194.500 Ft összegyűlt
600.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.