Életrendezés Háza Barátainak Egyesülete


Az egyesület azzal a céllal kerül megalapításra, hogy segítse az embereket életük rendezésében, lelki egészségük gondozásában, fájdalmaik feldolgozásában, megtalálják életük értelmét, felismerjék küldetésüket, életüket érintő kérdéseikre választ kapjanak és így boldog, rendezett életet éljenek. Az Egyesület segítséget nyújt az embereknek életkríziseik megoldásában.

Adószám:
18904978-2-02

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Életrendezés Háza Barátainak Egyesülete

Szervezet rövid neve:
ÉHBE

Szervezet adószáma:
18904978-2-02

Honlap:
http://eletrendezeshaza.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/eletrendezes/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11731001-23111644-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 303385784

A szervezet címe:
7694 Hosszúhetény, Püspökszentlászló utca 11.

Tevékenységi kör:
Egyházak, vallási közösségek, gyülekezetek

Tevékenység leírása:
Az Egyesület szolgálatával széles körűen támogatja a Jézus Társasága Magyarországi Rendtartomány küldetését, gondoskodik az általuk vezetett és életrendezést szolgáló programok, elsődlegesen lelkigyakorlatok, szervezéséről, lebonyolításáról, és hirdetéséről. Biztosítja a lelkigyakorlatok, életrendezési programok lebonyolításához a szállást és étkezést. Az Egyesület önkéntes munkával és az anyagi források előteremtésével segíti az Életrendezés Háza működését és fenntartását.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.